Neler Yeni

DA SIFIR ARAÇ ÖNERİYOR ( ALINDI KONU KİLİT )

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Alper Baytekin
Beyler uzun süredir 2'ci el araç araştırıyorum fakat piyasası aşırı kötüleşti bende sıfır alma kararı aldım hangi araçlar yatırım olarak vs. aldıgın zaman üzmez dediginiz araçlar varmı? (DA ne zaman toplıcak pcyi artık)

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
berat ceylan
Beyler uzun süredir 2'ci el araç araştırıyorum fakat piyasası aşırı kötüleşti bende sıfır alma kararı aldım hangi araçlar yatırım olarak vs. aldıgın zaman üzmez dediginiz araçlar varmı? (DA ne zaman toplıcak pcyi artık)
yeni opel corsa baya iyi 3 silimdir 130 hp koltuk ısıtma yarı otonom sürüş falan var youtube de doğan kabak vidoesunu çekmişti yada sedan bakıyorsan skoda superb de iyi gibi

Ak'f

80+ Bronze
yerinde olsam şu zamanlarda asla araç almam en az 1 yıl beklerim.
2. geliyor.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
bütçe?

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Alper Baytekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yeni opel corsa baya iyi 3 silimdir 130 hp koltuk ısıtma yarı otonom sürüş falan var youtube de doğan kabak vidoesunu çekmişti yada sedan bakıyorsan skoda superb de iyi gibi
opel corsa 2020 satın aldım dostum .
Mesaj otomatik birleştirildi:

yerinde olsam şu zamanlarda asla araç almam en az 1 yıl beklerim.
2. geliyor.
zaten başımıza ne geliyorsa beklemekten gelmıyor mu dostum 1 yıldır araç için beklıyorum o yüzden açtım postu.

Ak'f

80+ Bronze
opel corsa 2020 satın aldım dostum .

zaten başımıza ne geliyorsa beklemekten gelmıyor mu dostum 1 yıldır araç için beklıyorum o yüzden açtım postu.
Beklemekten gelmesi sadece bizim ülkede batmış bir durumdur ki ne zaman ne olacağı da belli olmuyor ancak şu piyasada 150K aracı 280K'ya çıkaranlardan araç almak istersen senin tercihin.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Başlığı düzenle.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: RoSe
Daireye Para Yatır Kiraya Ver Ordan Para Gelsin O Parayla Araba Veya Ev Al Karlı İş Yaparsın Opel Corsanın Piyasası Çok iyi Degil Çok Kar Etmessin.

• Beğen

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Araba almak istiyorsan Fiat Egea 1.4 benzinli manuel Mirror paket al bence fiyat performans araba.

• Beğen

ugur111

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
ugur tas
Kardeşim sat discovery al hesabı sat 508 al tabi bütçen ne kadar bilemiyorum

• Beğen

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Alper Baytekin

asla üzmez
pazarlık yok onda sordum yoksa iş attım :D

Beklemekten gelmesi sadece bizim ülkede batmış bir durumdur ki ne zaman ne olacağı da belli olmuyor ancak şu piyasada 150K aracı 280K'ya çıkaranlardan araç almak istersen senin tercihin.
bayideki dolu paketini aldım bekleme mevzusu evet diger modellerinde var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,930
Üyeler
161,526
Son üye
beratsahin
Top Bottom