Neler Yeni

Da Sistem 2 Bios Güncellemesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
..
Arkadaşlar da sistem 2 aldım bios versiyonum 1823x64 biosumu güncelleyecektim fakat bios güncellemesini indiriyorum rardan cıkartıyorum rarın içinde fotoğraf var bunu nasıl çözebilirim birde abdullah abi işletim sistemi kurmadan biosunuzu güncelleyin demişti ama ben günceldir diye bakmadım ve şuan windows kurulu bi sıkıntı çıkarmı cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Dostum onun dosya formatı .CAP, o bir fotoğraf değil. Onu alıp flashına atıyorsun, BIOS'ta da Ez Flash'a girip BIOS'unu güncelleyeceksin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
..
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum onun dosya formatı .CAP, o bir fotoğraf değil. Onu alıp flashına atıyorsun, BIOS'ta da Ez Flash'a girip BIOS'unu güncelleyeceksin.
Peki rarlı atcam yoksa fotograf dedigim dosyayımı atcsm flasha bide windows kurulu ama sıkıntı cıkarırmı abdullah abinin dediği sıkıntıyı.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Peki rarlı atcam yoksa fotograf dedigim dosyayımı atcsm flasha bide windows kurulu ama sıkıntı cıkarırmı abdullah abinin dediği sıkıntıyı.
RAR'ı atmayacaksın, o CAP olan dosyayı atacaksın flasha. Ayrıca flashta Windows yüklüyse ve sen bu flasha atacaksan sorun olmaz. Abdullah Abi'nin dediği sıkıntı neymiş?

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Arkadaşlar da sistem 2 aldım bios versiyonum 1823x64 biosumu güncelleyecektim fakat bios güncellemesini indiriyorum rardan cıkartıyorum rarın içinde fotoğraf var bunu nasıl çözebilirim birde abdullah abi işletim sistemi kurmadan biosunuzu güncelleyin demişti ama ben günceldir diye bakmadım ve şuan windows kurulu bi sıkıntı çıkarmı cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.
Ben biosu güncelledim tekrar Windows kurdum sorun yok siyah ekran felan da yok

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
..
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RAR'ı atmayacaksın, o CAP olan dosyayı atacaksın flasha. Ayrıca flashta Windows yüklüyse ve sen bu flasha atacaksan sorun olmaz. Abdullah Abi'nin dediği sıkıntı neymiş?
Pc alınınca yapılması gerekenler videosunda windows kurulumu daha sağlıklı oluyo diyo ben zaten windowsumu kurdum galiba sıkıntı çıkmaz.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
PC alınınca yapılması gerekenler videosunda windows kurulumu daha sağlıklı oluyo diyo ben zaten windowsumu kurdum galiba sıkıntı çıkmaz.
Sıkıntı çıkmıyor. Zaten ben her zaman Windows kurduktan sonra BIOS güncellerim, bir sıkıntısını görmedim şu ana kadar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
..

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
..

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Abdullah abide zaten windowsu kurarken hata veriyo diyodu ben kurarken almadım nasıl olduysa ben kurduktan sonra sanıyodum zaten kurduktan sonra saçma olur.
Bilemiyorum. Çok önemli bir şey değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,832
Üyeler
166,089
Son üye
Yigıdoo02
Top Bottom