Neler Yeni

DA Sistem 2 Yükseltme İle İlgili Tavsiye Verirmisiniz

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eren Kurtuluş
Selam. Arkadaşlar sistemdeki ekran kartını yükseltebilecek bütçem var fakat sağda solda herkes 5700xt (evo olmayan modeli) için çok ısınıyor demişler. Böyle bir sorun gerçekten varmı? Youtubede 1- 2 video izledim ve 84 - 85 derece olduğunu gördüm. Laptop kullandığım ve ilk defa masaüstü alacağım için ısı konusunda hiçbirşey bilmiyorum. Bu ısı sorun çıkarırmı? Eğer çıkaracak düzeyde ısınıyorsa 5700xt yerine 5600xt alınır mı?? Başka sistemmi bakmalıyım? İtopya ile konuşsam rog strix olan modeli verirlermi? Eğer 5700xt alırsam PSU değiştirmem şartmı?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Hiç özelleştirme yapmadan sistemi satın alabilirsiniz bu haliyle gayet güzel. 5700xt sorunlu ve onu seçerseniz kasa masrafı da çıkıyor.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
550w 5700xt için yetersiz ayrıca TUF 5700xt ısınma problemleri gerçek. Bence 5600xt kalması daha iyi olur.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
O ekran kartını onermem sistemin duz Hali gayet iyi ekstra olarak bir islemci sogutucusu alabilirsiniz

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Selam. Arkadaşlar sistemdeki ekran kartını yükseltebilecek bütçem var fakat sağda solda herkes 5700xt (evo olmayan modeli) için çok ısınıyor demişler. Böyle bir sorun gerçekten varmı? Youtubede 1- 2 video izledim ve 84 - 85 derece olduğunu gördüm. Laptop kullandığım ve ilk defa masaüstü alacağım için ısı konusunda hiçbirşey bilmiyorum. Bu ısı sorun çıkarırmı? Eğer çıkaracak düzeyde ısınıyorsa 5700xt yerine 5600xt alınır mı?? Başka sistemmi bakmalıyım? İtopya ile konuşsam rog strix olan modeli verirlermi? Eğer 5700xt alırsam PSU değiştirmem şartmı?
Bahsettiğin özelleştirmeyi yapıp siparişimi iptal ettim. Çünkü forumdaki arkadaşlar o şekilde ısınma olacağını söylediler. Tekrar düz hâliyle sipariş verdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O ekran kartını onermem sistemin duz Hali gayet iyi ekstra olarak bir islemci sogutucusu alabilirsiniz
Ben de öyle yaptım. İlk siparişim de iade edilirse hesabıma tadından yenmez 😅

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Olduğu gibi al bence.

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eren Kurtuluş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ömrü ne kadar olur? 5700xt için 5 Sene söyleniyor ortalama (ultra). Bu kart daha önce ölürmü? Uzun zaman boyunca güncelleştirme yapamayacağım çünkü.

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen
Bahsettiğin özelleştirmeyi yapıp siparişimi iptal ettim. Çünkü forumdaki arkadaşlar o şekilde ısınma olacağını söylediler. Tekrar düz hâliyle sipariş verdim.
Ben onun tam tersini yaptım ilk 5600xt li alıp sonra iptal edip 5700xt li aldım Abdullah abi Bi konu açtığı için evo sandım değilmiş şimdi ikisi de iptalli ilk iptali geri çekecem yapabilirsem arayıp pazartesi

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Ben onun tam tersini yaptım ilk 5600xt li alıp sonra iptal edip 5700xt li aldım Abdullah abi Bi konu açtığı için evo sandım değilmiş şimdi ikisi de iptalli ilk iptali geri çekecem yapabilirsem arayıp pazartesi
İnş istediğin gibi olur kardeşim. Ben korktum iptal işleminde tedirgin oldum ama umarım sorun olmaz

Top Bottom