Neler Yeni

Da Sistem 3 Ekran Kartı

Mhami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammed Eminoğlu
Arkadaşlar Da Sistem 3 Elime Ulaştı Ekran Kartı Montajını Yaptım 8pin Güç Girişini Taktım Temin Ettiğim Kasada GameBoosterın Kasası Ancak 8pinlik Güç Girişini Taktığımda Kablo Biraz Kasanın Dışında Kalıyor Ve Kasayı Vidaladığımda biraz Zorluyor Acaba Normalmi Böyle Olması Yoksa Ben mi Hata Yaptım.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar Da Sistem 3 Elime Ulaştı Ekran Kartı Montajını Yaptım 8pin Güç Girişini Taktım Temin Ettiğim Kasada GameBoosterın Kasası Ancak 8pinlik Güç Girişini Taktığımda Kablo Biraz Kasanın Dışında Kalıyor Ve Kasayı Vidaladığımda biraz Zorluyor Acaba Normalmi Böyle Olması Yoksa Ben mi Hata Yaptım.
Fotoğraf atarmısın

Revolucao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Yorum Emir
ben sistemi geri gönderdim bazı sorunlardan ötürü ama bende de kapanmıyordu kapak ve bi kaç arkadaşta da aynı sorun vardı sanırım halletmişti bi şekilde, kim olduğunu hatırlarsam yönlendiririm sana

Top Bottom