cobretti
80+ Bronze
Dahası
bişi olmazArkadaşlar ben bir sorun goremedim kasada fotoğraf koyuyorum belki benim goremedigimi gorebilirsiniz.Ve bir sorum olacak ssddeki "Kioxia" yazisi ters bir sorun olurmu?
burdna bakınca kablolarda falan sorun yok gibi gözüküryor o yazının ters olması önemli değil ekran kartı takınca görüntü gelip gelmemesi önemliArkadaşlar ben bir sorun goremedim kasada fotoğraf koyuyorum belki benim goremedigimi gorebilirsiniz.Ve bir sorum olacak ssddeki "Kioxia" yazisi ters bir sorun olurmu?
Tesekkurler ama daha kurmadin islemci 3600Hayırlı olsun güle güle kullanın işlemciniz nedir ve windows kurulu olarak mı geldi bilgilendirirseniz sevinirim
Bios Guncelliyorlarmis sadece mail attimHayırlı olsun güle güle kullanın işlemciniz nedir ve windows kurulu olarak mı geldi bilgilendirirseniz sevinirim
Tesekkurlerburdna bakınca kablolarda falan sorun yok gibi gözüküryor o yazının ters olması önemli değil ekran kartı takınca görüntü gelip gelmemesi önemli
Yok belki bir yanlislik vardir diye ben goremediysem belki sizin dikkatinizi ceker diyebişi olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
zaten montajlı olarak sipariş etmişsin
Arkadaşlar ben bir sorun goremedim kasada fotoğraf koyuyorum belki benim goremedigimi gorebilirsiniz.Ve bir sorum olacak ssddeki "Kioxia" yazisi ters bir sorun olurmu?
ve bir sorum daha olacak power supply kutusunda birkac vida vb seyler var onemli onlarbişi olmaz
zaten montajlı olarak sipariş etmişsin
Daha calistiramadim calistirinca haber veririmHocam kasayi calistirdiniz mi? Calistirdiysaniz resimdeki silindirİn yanindaki ışık yaniyor mu hic?
Beni etiketlerseniz sevinirimve bir sorum daha olacak power supply kutusunda birkac vida vb seyler var onemli onlar
Daha calistiramadim calistirinca haber veririm
Güncellenmiyor bu arada benimki güncel değildi. f50 yüklü geliyor sen f51 i yüklüyorsun diye biliyorumTesekkurler ama daha kurmadin islemci 3600
Bios Guncelliyorlarmis sadece mail attim
Tesekkurler
Yok belki bir yanlislik vardir diye ben goremediysem belki sizin dikkatinizi ceker diye