Kablosuz bağlanamıyorum dersen normal wifi kartı yok çünküDa-sistem 3 e Windows kurdum. Driver vb yükleyecektim. internet,ethernet olmadan çekmiyor. Çekmesi için ne önerirsiniz .
Dahili olarak wifi gelmiyor. Wifi aparatı almalısın.Da-sistem 3 e Windows kurdum. Driver vb yükleyecektim. internet,ethernet olmadan çekmiyor. Çekmesi için ne önerirsiniz .
Ne önerirsinDahili olarak wifi gelmiyor. Wifi aparatı almalısın.
Bütçe?Ne önerirsin
Ne önerirsin
İyi bir şey olmasını istiyorum . İyi bir aparat kaç TL den başlıyorBütçe?
Bu işini görür.İyi bir şey olmasını istiyorum . İyi bir aparat kaç TL den başlıyor
Antensiz olanları var mı iyi çeker miBu işini görür.
TP-Link Archer T2U Plus AC 600 Mbps Antenli Wireless USB Fiyatı
TP-Link Archer T2U Plus AC 600 Mbps Antenli Wireless USB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Antensiz olanların pek iyi çekeceğini düşünmüyorum. Ama wifi menzil arttırıcı gibi bişey kullanırsan olabilir.Antensiz olanları var mı iyi çeker mi
Wifi den kablo çekerek de bağlanabilir illa wifi adaptör lazimmi?Bu işini görür.
TP-Link Archer T2U Plus AC 600 Mbps Antenli Wireless USB Fiyatı
TP-Link Archer T2U Plus AC 600 Mbps Antenli Wireless USB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Öyle isteseydi kasaya da bağlardı. Tamamen kablosuz istiyor galiba.Wifi den kablo çekerek de bağlanabilir illa wifi adaptör lazimmi?
Bunlar nereye takılıyor USB girişine miAntensiz olanların pek iyi çekeceğini düşünmüyorum. Ama wifi menzil arttırıcı gibi bişey kullanırsan olabilir.
Modem biraz uzakWifi den kablo çekerek de bağlanabilir illa wifi adaptör lazimmi?