zirvedenselam
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 9
- İsim
- togi
Arkadaşlar DA Sistem 4 aldım. Win10 kurmadan önce BIOS güncellemek istiyorum Abdullah abinin tavsiyesi üzerine. 3 adet sorum var:
1- İnternette araştırırken Gigabyte anakartlarda rev 1.0 -2.0-3.0 gibi revizyonlar olabildiğini gördüm. DA sistem 4 için bios güncellemesini hangi linkten yapmalıyım? (rev or non-rev?)
2- Bende 1 adet flash bellek var. Onda da win10 ıso kurulu. BIOS güncellemesini o belleğe atsam. Q flash format belleğinin içindeki bios güncellemesini görür mü?
3- Çipset nedir? Bu sistem için AMD çipset driver mı kurmalıyım, Gigabyte mı?(Gerçi http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/b450m_s2h#support-dl bu linkte çipset kısmında AMD olarak gösteriyo varsayılan)
Anakart: GIGABYTE B450M S2H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX
Ekran Kartı: SAPPHIRE Radeon RX 5500 XT PULSE OC 8GB GDDR6 128 Bit
1- İnternette araştırırken Gigabyte anakartlarda rev 1.0 -2.0-3.0 gibi revizyonlar olabildiğini gördüm. DA sistem 4 için bios güncellemesini hangi linkten yapmalıyım? (rev or non-rev?)
B450M S2H (Rev. 1.x) | Anakart | GIGABYTE
GIGABYTE Oyun LAN ve Bant Genişliği Yönetimi, PCIe Jen3 x4 M.2, 7 renk RGB LED Şeritler ve Anti-Kükürt Direnç Tasarımı ile AMD B450 Ultra Durable Anakart Supports AMD Ryzen™ 5000 series / Ryzen™ 5000 G-Series/ 3rd Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™/ 1st Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™ with Radeon™ Vega...
www.gigabyte.com.tr
B450M S2H (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGABYTE Global
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ...
www.gigabyte.com
2- Bende 1 adet flash bellek var. Onda da win10 ıso kurulu. BIOS güncellemesini o belleğe atsam. Q flash format belleğinin içindeki bios güncellemesini görür mü?
3- Çipset nedir? Bu sistem için AMD çipset driver mı kurmalıyım, Gigabyte mı?(Gerçi http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/b450m_s2h#support-dl bu linkte çipset kısmında AMD olarak gösteriyo varsayılan)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakart: GIGABYTE B450M S2H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX
Ekran Kartı: SAPPHIRE Radeon RX 5500 XT PULSE OC 8GB GDDR6 128 Bit
Son düzenleme: