Neler Yeni

DA Sistem 5'i satın alan var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Faik Enes Yücel
Selam,

DA SİSTEM 5'i Satın alabilen var mı? Video çıktıgından itibaren 3 farklı cihazlardan denedim. biri 100mbps lik internetli kablolu bir cihazdı. Vpn ile bile denedim olmadı. telefonunun mobil verisinden de olmadı. Güzelim rtx li sistemi alamadık. Alabilen var mı? Sadece merakımdan soruyorum zaten stoklar tükendiği için alamayacaz

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
820
İsim
Ahmet Aydın
İtopyadan başka sistem alacaktım. Siteye giremiyorum. Stok bitmiş. Hala salmıyorlar siteyi. Bi salsalar da elimdeki çöp bilgisayardan bi kurtulsam.

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
Forumdan sadece 1 kişi gördüm siteye 60.000 kişi girince tabii ki çöktü intel alakası yok bende alamadım

anil.s06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Uğur Anıl Sunu
bende giremiyorum hala serverlar düzelmedi sanırsam
yav ben ilk paylaşıldığında girmeye çalıştım giremedim. 30dk sonra girebildim alcaktm hemen ve sonra ödeme alanındayken tekrar error verdi. sonraki girişimde stok bitti dedi unlucky :((
Mesaj otomatik birleştirildi:

İtopyadan başka sistem alacaktım. Siteye giremiyorum. Stok bitmiş. Hala salmıyorlar siteyi. Bi salsalar da elimdeki çöp bilgisayardan bi kurtulsam.
+1 kardeşim

oguzhan35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğuzhan Namlı
hızlı ve şanslı olanlar pastayı götürdüler onlara afiyet olsun inşallah bizede bir dilim düşer bir gün :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Faik Enes Yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

rheymess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Remzi Şahin
direk siteye düşer düşmez mi aldın dostum. ben bi kaç dk geç kaldım galiba o arada yogunluk oldu sanırım. Hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

inşallah :)
Direkt alamadım ağır ağır açıldı bir şekilde yarım saatten fazla uğraştım :)

afes10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Afes Eredraka
Ben aldım. Video yayınlandığı an sürekli siteye girmeyi denedim yaklaşık 1,5 saat sonra aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yavuz ibrahim gökdeniz
beyler bende aldım siparişim gözüküyor ama ödemeyi havale şeklinde yaptım ödeme bekleniyor yazıyor dekontuda attım şimdi benim ki oldu mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,761
Üyeler
163,718
Son üye
gülümsegiyim
Top Bottom