güzel bir sıkıntı olmaz hayırlı olsunRtx 2060 seçeneği olsaydı keşke AMD ekran kartı istemiyordum.
Fotoğraftaki özelleştirmeler ile nasıl?
Butce sıkıntın yoksa bu sistemde güzel fakat parca kalitesi bakımından da2 mükemmel olmuşR5 3600
Asus b450 mk
16 gb Crucial 3000mhz RAM
Rtx 2060 evo
Toshiba rc 500 SSD
Xigmatek cyclops black kasa
Xigmatek 650w 80+PSU
Vatanda satılan bu sistemle arasında kaldım ekran kartı kafamı kurcalıyor bu kadar para veriyoruz sorunsuz olmasını istiyorum.
Da sistem çok güzel evet Da sistem çıkana kadar bu sistemi almayı düşünüyordum ama Da sistemde ekran kartı kafamı kurcalıyor ekran kartı ileride sıkıntı çıkarır mı driver sıcaklık vb.Butce sıkıntın yoksa bu sistemde güzel fakat parca kalitesi bakımından da2 mükemmel olmuş
Seçebiliyorsan stoğu vardır,sıkıntı çıkmaz.Da sistem çok güzel evet Da sistem çıkana kadar bu sistemi almayı düşünüyordum ama Da sistemde ekran kartı kafamı kurcalıyor ekran kartı ileride sıkıntı çıkarır mı driver sıcaklık vb.
Mesaj otomatik birleştirildi:
3600x seçtim ama stoğu yok bir sıkıntı çıksr mı?
İşlemciye tıkladığımda sepete ekle seçeneği yok galiba syoğu bitti.Seçebiliyorsan stoğu vardır,sıkıntı çıkmaz.
Hocam 3600x seçtim ama işlemci stokta yok sıkıntı çıkar mı?Gayet güzel sıkıntısız. Hayırlı olsun şimdiden.
Eğer satın alabiliyorsanız sorun olmaz tedarik edeceklerdir.Hocam 3600x seçtim ama işlemci stokta yok sıkıntı çıkar mı?