su an kasa thermalthake onu corshair spec deltaya yükseltip ssd yi de adata dan toshibaya yükselticemde burada şey demişler oyunlarda drop yiyorum diye de ondan zaten bu sistemi kullananlar cevap yazabilirmi?SSD ve kasayı değiştirip alabilirsin.
Toshiba'ya değil de XPG SX8200'a yükselt bence.su an kasa thermalthake onu corshair spec deltaya yükseltip ssd yi de adata dan toshibaya yükselticemde burada şey demişler oyunlarda drop yiyorum diye de ondan zaten bu sistemi kullananlar cevap yazabilirmi?
Hayır ekran kartı en iyi 5600xt benceTeskkurler ssdyi xpg ye çeviricem ama PC drop yiyor diyorlar birde ekran kartı ısınıyor diyorlar sizce doğrumu
ben sistemi aldım şu an elimde evimde daha türk telekom sağolsun internet yok ama şu ana kadar Windows kurulumunu ve driverleri hallettim bi şekilde şu an sistemde bi sıkıntı yok ama oyunlarda daha test etmek nasip olmadı.merhaba yakın zamanda da sistem 2 almayı düşüüyorum burada bazı arkadaşlar sistemin ram hızı ve ısınıp ısınmamasıyla ilgili konu açmışlar sizce alırsam sorun yaşayabilirmiyim