DA-SISTEM3 bi gelmeyen benimki kaldı heralde

iEternalX

80+
Reaksiyon skoru
66
DA-SISTEM3 çıktığı gün gece verdim siparişi çoğununki gelmiş korkuom gelmez diye:D
başka gelmeyen varmı benimki gibi ilk gün sipariş verenlerden
içim rahatlasın en azından biraz

DA-SISTEM3 çıktığı gün gece verdim siparişi çoğununki gelmiş korkuom gelmez diye:D

8 eylül günü sipariş verdim hala kargoya bile verilmedi bende korkmaya başladım.

çoğu kişinin geldi.

yoğunluk vardır teker teker gönderiyorlar biraz kargo firmasınada bağlı aras 2-3 güne getiriyor diğerlerini bilemiyorum

benimki kargo firmasına verildi sace öyle kaldı 6 eylül vermiştim siparişi

Beyler atlayın otobüse gelin istanbula, alın gidin istanbulda tanıdığın mutlaka vardır bir gece kalın eğer pc nin işi uzunsa (ben ilk gün parayı verdim ikinci gün aldım) sonra geri gelin riske ne gerek var bide düşünsene kasa yamuk geliyor kargodan 2 ay sonra alırsın kasayı :D

Ben 5. gün olcak daha bi 5 gün daha beklerim gibi geliyo.
Ben Spec delta ile aldım spec delta ile alıp gelen var mıdır acaba ?

Beyler atlayın otobüse gelin istanbula, alın gidin istanbulda tanıdığın mutlaka vardır bir gece kalın eğer PC nin işi uzunsa (ben ilk gün parayı verdim ikinci gün aldım) sonra geri gelin riske ne gerek var bide düşünsene kasa yamuk geliyor kargodan 2 ay sonra alırsın kasayı :D
yok maalesef istanbulda tanıdığım
otelde falan kalsam 5.4k lık pcyi nerdeyse 6k ya almış olurum bütün masraflarla:D
bide 20 kilo vardır kasa getirmekde zor

1000+ kişi aldı normal değil mi*

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,959
Üyeler
192,571
Son üye
mehmet mustafa
Geri