bi de valoranta girdim girdiğim gibi oldu 1 saattir falan dersteydim ondan önce, ders tam kapanırken girdim oyuna dondu bi anda, yani yüke girince kastı bilgisayar, zoom'da gpu kullanıyo sonuçtahocam size bir tavsiye benim bilgisayarımda bütün win hariç uygulamaları silince sorun azalmıştı.
hocam tam dediğiniz gibi olmaya başladı artık oyuna bile giremiyorum ekran donuyo ama sesler geliyo şuan arada bi pc kapanıp açılıyo yine, müzik projelerimi vs. yedekleyip hızlıca itopya'ya ulaşıcambendede eskiden 2 3 ayda bir oluyordu.şimdi ise günde 2 3 defa olmaya başladı.
hocam ne kadar erken,o kadar iyi.olabilicek en hızlı şekilde magazayla iletişime geçin.direk magazasına gidin.maille fln ugraşmayın.(hocam birde sorunun hangi parçada oldugunu bulurlarsa buraya yazın bende o parçanın bir üzerine gidiyim kendi bilgisayarımda)hocam tam dediğiniz gibi olmaya başladı artık oyuna bile giremiyorum ekran donuyo ama sesler geliyo şuan arada bi pc kapanıp açılıyo yine, müzik projelerimi vs. yedekleyip hızlıca itopya'ya ulaşıcam
ankaradayım : ( , telefon edicem yarın. PC onlara gidince napıcaklar onu da merak ediyorum.hocam ne kadar erken,o kadar iyi.olabilicek en hızlı şekilde magazayla iletişime geçin.direk magazasına gidin.maille fln ugraşmayın.
hocam inş tamir ederler.zaten sorun sizden kaynaklı degilse tamir ederler.ankaradayım : ( , telefon edicem yarın. PC onlara gidince napıcaklar onu da merak ediyorum.
ben hiç bişey yapmadım baştan beri aynı işte bunu baştan beri aynı olduğunu anlatabilmem lazımhocam inş tamir ederler.zaten sorun sizden kaynaklı degilse tamir ederler.
hocam işte sıkıntı orda,onu anlatabilmeniz lazım.ben hiç bişey yapmadım baştan beri aynı işte bunu baştan beri aynı olduğunu anlatabilmem lazım