🔥İndirim DA-SISTEM5 Yeniden Stokta!

Konusu açıldı.

Kartın limiti yetmiyor, ek bir kartla alabiliyor muyuz

Hayırlı olsun Hasan abim, kim kullanacak ?
İnşallah ben :)

Topladığımız sistemi ve aldığımız monitörü teyzeme 4.2K'ya sattım. Ofislerinde kullanacaklar. Mali müşavir oldukları içinde ekran kartı hiç m , hiç problem değil onlar için :) İşlem hızı olsun yeterli.

Ekstradan bugün @Abdullah Hacıgül 'ün indirime soktuğu monitörüde tam iş çıkışı a denk geldi farkedip aldım. Çok iyi oldu bence. Hadi hayırlısı.

İnşallah ben :)

Topladığımız sistemi ve aldığımız monitörü teyzeme 4.2K'ya sattım. Ofislerinde kullanacaklar. Mali müşavir oldukları içinde ekran kartı hiç m , hiç problem değil onlar için :) İşlem hızı olsun yeterli.

Ekstradan bugün @Abdullah Hacıgül 'ün indirime soktuğu monitörüde tam iş çıkışı a denk geldi farkedip aldım. Çok iyi oldu bence. Hadi hayırlısı.
Fıstık gibi ikili olmuş hayırlı olsun.

Aldım valla en kötü iade ederim

Teşekkür ederim kardeşim. Valla gönlüm temizmiş. Bugün muhabbeti döndü kardeşimle aramda. Bir iki kere gelmiş, daha gelirim diye falan. Gelirse de telefonun önünde bekleyecek halimiz yokta demiştik. Foruma mobilden gireyim dedim senin konunu gördüm. 1 dk olmuştu daha. Kılçıksız satın aldım. Teşekkür ederim :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fıstık gibi ikili olmuş hayırlı olsun.
İnşallah yüzümüzü karar çıkartmaz. Darısı seninde başına güzel kardeşim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,210,197
Üyeler
195,296
Son üye
burakaghx
Geri