DA Sistemleri Stokta varken;

Ahmetovv

80+
Reaksiyon skoru
38
Da sistemleri stoklarinda varken itopya bayisinie gidip nakit parayla hazir sistemi indirimli fiyatla alabiliyormuyuz.
Ayni sitrminordan abiye soyleyim teker teker toplatmaktan bahsetmiyorum .

Da sistemleri stoklarinda varken itopya bayisinie gidip nakit parayla hazir sistemi indirimli fiyatla alabiliyormuyuz.
Hayır bildiğim kadarıyla sadece webe özel.

Sen dükkana gidene kadar stoklat biter :D

Web'e özel oluyor bazı sistemler. Ona dikkat etmeniz gerek.

Sen dükkana gidene kadar stoklat biter :D
Kardes bizde plan bitmez 😉 abdullah abi instada yayinlar 1 gun once hani yapiyoya kasayi yakindan gosteriyo yarin hazir olun fln diye bende atliycam arabaya sabah sonra gitcem orda abdullah abi sistemi yayinlayana kadar dukkani gezerim kredi kartimin limiti yetmiyorda 😔
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazı sistemlerde sitede "Web'e özel" ibaresi var. Onları sadece İnternet üzerinden alabiliyorsunuz. İtopya ile iletişime geçmenizde fayda var.
Ailem ben guvenmem internete diyor ama bende gidip vatana fln fazla para bayilmak istamiyom kararsiz kaldim sen bi yol goster bana.

Kardes bizde plan bitmez 😉 abdullah abi instada yayinlar 1 gun once hani yapiyoya kasayi yakindan gosteriyo yarin hazir olun fln diye bende atliycam arabaya sabah sonra gitcem orda abdullah abi sistemi yayinlayana kadar dukkani gezerim kredi kartimin limiti yetmiyorda 😔

Ailem ben guvenmem internete diyor ama bende gidip vatana fln fazla para bayilmak istamiyom kararsiz kaldim sen bi yol goster bana.
Gösterilecek pek bir yol olduğunu sanmıyorum. Bence İtopya mağazasına gidip sistem için bekleyin. Sistem çıkar çıkmaz mağazadan almaya çalışın ama aynı zamanda da İtopya sipariş ekranı açık olsun. Eğer mağaza satışı yoksa İnternet üzerinden alırsınız. Hem ailen mağazası olduğunu görünce biraz daha sıcak bakabilir İnternet alış-verişi olayına.

Aynı problem bende de var internetten alışverişe karşı bir güvensizlik var ailemde. İtopya ile iletişime geçmeden gidip bekleme bence orada kabul etmezlerse boşa gider her şey.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,287
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri