Neler Yeni

Da-v4.5 Yapilcak Ayar Güncelleme Yardiminizi Bekli̇yorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
furkan aydın
merhaba sistemi ne zaman aldığım az çok biliyorsunuzdur çalıştığım için hiç kurulum vs yapamadım sadece bugün windows etkinleştirdim , windows update yaptım, bios güncelledim bios ayarlarından ram 3600 yapmaya çalıştım fotoğrafta gördüğünüz gibi d.o.c.p profile 1 de değil idi ben onu 1 yaptım ne işe yarıyor doğru mu bilmiyorum ama daha sonrasında ram hızı 3600 oldu mu emin olamadım buraya fotoğaf bırakıyorum ve güncelleme sonrası yüklenen programların fotoğafını bırakıyorum bunları hallettim herhangi bir yükleme yapacağım var mıdır chipset vs öyle şey yüklemedim pek anlamadığım için bios kısmında yapılacak başka ayar varsa yaparım. fan sesi de biraz çok az ses yapıyor bunun ayarını yapmalı mıyım nasıl yapmalıyım yorumlarınızı bekliyorum

anakartım : ASUS PRIME B450M-K II 4400MHz (OC) DDR4 SOKET AM4 D-Sub DVI-D HDMI M.2 mATX Anakart

son olarak rgb kntrol ışığı kumanda içeride kasanın bu kasaya uygun kolay takabileceğim nasıl takılcağını bilmiyorum fgb kntrolcü önerir misiniz hepinize teşekkürler iyi formlar :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

yazmayı unuttum bios ayarı girdimi sıcaklık 52 oluyor normal mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

gereksiz yüklenen program var ise kaldırabilirim de.

Ekler

• IMG_0052.JPG
    IMG_0052.JPG
    3.1 MB · Hit: 36
  • IMG_0053.JPG
    IMG_0053.JPG
    2.3 MB · Hit: 33
  • resim_2022-03-07_172552.png
    resim_2022-03-07_172552.png
    102.9 KB · Hit: 45
Top Bottom