Neler Yeni

DA-V4 vs DA-SISTEM 2

umpalabas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
göktuğ bilgen
arkadaşlar merhaba

2 pcde bulunan ekran kartlarının kıyaslamarını incelemem sonucu örnek olarak vermem gerekirse

assassin's creed odyssey oyununda

MSI RX 580 ARMOR OC 8GB ortalama 45fps

ASUS TUF 3 RX 5600 XT OC EVO 6GB ortalama 59fps vermektedir. Grafik ayarları ultrada iken

Arkadaşlar şimdi şöyle izah edeyim. Ben rx 580 alır ultrada değil de highda oynarım 60 fps kişisel tercihim. Yani iki pc arasında 1500 tl gibi ciddi bir fiyat farkı bulunmakta. Ben da-sistem2 alıp, 120-144 hz monitör almak istiyordum ama bütçem elvermiyor bu duruma. Böyle yapacağıma da-v4 alıp güzel bir 144hz monitör alır işi çok güzel bir şekilde kapatırım yanlış mı düşünüyorum. Ben kabaca ekran kartlarının kıyaslamasını yaptım cahil bir şekilde çok fazla anlamıyorum. Lüyfen bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim konu hakkında

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Sadece sistem icin butcen nedir ? Belki daha iyi sistem toplaniriz

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
RX 5600XT RX 580 ni çiğ çiğ yer. Bir oyun ile kıyaslamayı sonuçlaman doğru değil, aralarında büyük teknoloji farkı var ve efekt işleme konusunda RX 500 serisi kötü, bazı hikayeli oyunlar oynarken patlamalar da RX 580 nim baya ağlıyor :D. Aynı oyunlar da RX 5000 serisin de sorun yok.

samet4747

80+ Platinum
arkadaşlar merhaba

2 pcde bulunan ekran kartlarının kıyaslamarını incelemem sonucu örnek olarak vermem gerekirse

ASUS TUF 3 RX 5600 XT OC EVO 6GB ortalama 59fps vermektedir. Grafik ayarları ultrada iken

Arkadaşlar şimdi şöyle izah edeyim. Ben rx 580 alır ultrada değil de highda oynarım 60 fps kişisel tercihim. Yani iki PC arasında 1500 TL gibi ciddi bir fiyat farkı bulunmakta. Ben da-sistem2 alıp, 120-144 hz monitör almak istiyordum ama bütçem elvermiyor bu duruma. Böyle yapacağıma da-v4 alıp güzel bir 144hz monitör alır işi çok güzel bir şekilde kapatırım yanlış mı düşünüyorum. Ben kabaca ekran kartlarının kıyaslamasını yaptım cahil bir şekilde çok fazla anlamıyorum. Lüyfen bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim konu hakkında
kesinlikle monitöre para vericem diye kasadan kısma ben da2 alıp 75 hz monitör aldım mutluyum kasayı yükseltmek monitörü yükseltmekten daha zor

umpalabas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
göktuğ bilgen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kesinlikle monitöre para vericem diye kasadan kısma ben da2 alıp 75 hz monitör aldım mutluyum kasayı yükseltmek monitörü yükseltmekten daha zor
evet haklısınız bende öyle yapmayı düşünüyorum aslında ama bu şekilde nasıl oluyor merak ediyorum, o durumda mecbur 75 hz monitör alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece sistem icin butcen nedir ? Belki daha iyi sistem toplaniriz
5-6k arası ama da2den iyisini toplayabileceğimizi zannetmiyorum ben sadece 2pc arasındaki kıyaslamayı merak ettim

RX 5600XT RX 580 ni çiğ çiğ yer. Bir oyun ile kıyaslamayı sonuçlaman doğru değil, aralarında büyük teknoloji farkı var ve efekt işleme konusunda RX 500 serisi kötü, bazı hikayeli oyunlar oynarken patlamalar da RX 580 nim baya ağlıyor :D. Aynı oyunlar da RX 5000 serisin de sorun yok.
teşekkür ederim hocam açıklamanız için dikkate alacağım.

bir de teknoqueen pc hakkında ne düşünüyorsunuz şuan da2 ile aralarında 900tl fark var değermi sizce

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
evet haklısınız bende öyle yapmayı düşünüyorum aslında ama bu şekilde nasıl oluyor merak ediyorum, o durumda mecbur 75 hz monitör alacağım

5-6k arası ama da2den iyisini toplayabileceğimizi zannetmiyorum ben sadece 2pc arasındaki kıyaslamayı merak ettim

teşekkür ederim hocam açıklamanız için dikkate alacağım.

bir de teknoqueen PC hakkında ne düşünüyorsunuz şuan da2 ile aralarında 900tl fark var değermi sizce

3500X işlemci vardı onda galiba, 3500X önermiyorum.

umpalabas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
göktuğ bilgen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar merhaba

Arkadaşlar şimdi şöyle izah edeyim. Ben rx 580 alır ultrada değil de highda oynarım 60 fps kişisel tercihim. Yani iki PC arasında 1500 TL gibi ciddi bir fiyat farkı bulunmakta. Ben da-sistem2 alıp, 120-144 hz monitör almak istiyordum ama bütçem elvermiyor bu duruma. Böyle yapacağıma da-v4 alıp güzel bir 144hz monitör alır işi çok güzel bir şekilde kapatırım yanlış mı düşünüyorum. Ben kabaca ekran kartlarının kıyaslamasını yaptım cahil bir şekilde çok fazla anlamıyorum. Lüyfen bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim konu hakkında
şimdi farkettim 144hz değilde 60-75hz olacak 60fps ile 144 hz alabileceğimi düşünmüşüm bir an kusura bakmayı.

3500X işlemci vardı onda galiba, 3500X önermiyorum.
anladım hocam. Şuan piyasada en f/p pc bu sanırım değil mi önerirsiniz yani ?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
şimdi farkettim 144hz değilde 60-75hz olacak 60fps ile 144 hz alabileceğimi düşünmüşüm bir an kusura bakmayı.

anladım hocam. Şuan piyasada en f/p PC bu sanırım değil mi önerirsiniz yani ?

DA-2 güzel sistem.

mermi8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
caner karaman
da2 sistemi öerir misiniz pc çok sesli çalışıyor mu bi de itopya kaç günde yolladı

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı