Neler Yeni

DA YENİ SİSTEM ALIRKEN DİKKAT ETMENİZ GEREKENLER !

beritankorkusuz

80+ Silver
1- 5700XT modeli eski Tuf serisidir ve ısınınan seridir. Ayrıca bu kart ile birlikte almak isteyen arkadaşlarımızın PSU yu değiştirmeleri gerekmekte çünkü en az 600w Psu gerekiyor bu karta. Fakat Psu değiştirmek için kasa değiştirmeniz lazım ve değiştireceğiniz kasa Corsair Spec Delta Rgb kadar iyi hava akışına sahip olmayacağından dolayı daha da fazla ısınacak bundan dolayı BU SİSTEMİ RX 5700XT İle almanızı tavsiye etmiyorum .

2-PSU değiştirmeniz sadece 5700xt için zorunlu bir haldedir! 5600XT alacaksanız değiştirmenize gerek yol !

Bu konu Forumda sıkça sorulan sorulara cevap için yazılmıştır !

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
3. Para lazım.

beritankorkusuz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
1- 5700XT modeli eski Tuf serisidir ve ısınınan seridir. Ayrıca bu kart ile birlikte almak isteyen arkadaşlarımızın PSU yu değiştirmeleri gerekmekte çünkü en az 600w PSU gerekiyor bu karta. Fakat PSU değiştirmek için kasa değiştirmeniz lazım ve değiştireceğiniz kasa Corsair Spec Delta RGB kadar iyi hava akışına sahip olmayacağından dolayı daha da fazla ısınacak bundan dolayı BU SİSTEMİ RX 5700XT İle almanızı tavsiye etmiyorum .

2-PSU değiştirmeniz sadece 5700xt için zorunlu bir haldedir! 5600XT alacaksanız değiştirmenize gerek yol !

Bu konu Forumda sıkça sorulan sorulara cevap için yazılmıştır !
Corsair spec deltadan çok daha iyi hava akışına sahip kasalar var ama sistwmin özelleştirmesine bakmadım orada yok ise bilemem

beritankorkusuz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom