Storyde Ryzen kutusu vardı.10100F kullanacak.
Storyde Ryzen kutusu vardı.10100F kullanacak.
amd kullanacak işlemci kutusu amd10100F kullanacak.
16 gb ram olacağı kesin dual channel adata xpg d30 vardı sistemde işlemcide 3600x vs değil heitsing küçüktü 3100 veya 3500x bence ya da 2600 ekran kartıda rx5500xt tahmin sadexeSistem çıkmadan bütçe ve bir genel değerlendirme alalım.
Bence 5000 liraya müthiş bir sistem gelecek ; sizler ne düşünüyorsunuz?
Ekran kartı Nvidia kutusu gibi daha çok ve Asus dual diye düşünüyoruz16 gb ram olacağı kesin dual channel adata xpg d30 vardı sistemde işlemcide 3600x vs değil heitsing küçüktü 3100 veya 3500x bence ya da 2600 ekran kartıda rx5500xt tahmin sadexe
Ekran kartı Nvidia kutusu gibi daha çok ve Asus dual diye düşünüyoruz
Abdullah Abi'nin sistemlerinde 16GB ram zaten şaşmaz!16 gb ram olacağı kesin dual channel adata xpg d30 vardı sistemde işlemcide 3600x vs değil heitsing küçüktü 3100 veya 3500x bence ya da 2600 ekran kartıda rx5500xt tahmin sadexe
Bu fotodan bahsetmiştimEkran kartı Nvidia kutusu gibi daha çok ve Asus dual diye düşünüyoruz
Şöyle şeyler okuyunca kanım çekiliyor kendimi kazıklanmış gibi hissediyorum. Kardeşim bundan düşük sistemleri 5500'e toplayan var bu bana biraz haksızlık değil mi?Bilmiyoruz. Belki de 3500tl ye 1650 Super li 16gb ram li sistem çıkarır.
Anladım hocamBu fotodan bahsetmiştim
Ee abi sende koskoca Abdullah Hacıgül'sün.Şöyle şeyler okuyunca kanım çekiliyor kendimi kazıklanmış gibi hissediyorum. Kardeşim bundan düşük sistemleri 5500'e toplayan var bu bana biraz haksızlık değil mi?
Biraz sallamasyondu o. Neler neler yapıldığını biliyoruz zaten "İNANILMAZ" sistemlerŞöyle şeyler okuyunca kanım çekiliyor kendimi kazıklanmış gibi hissediyorum. Kardeşim bundan düşük sistemleri 5500'e toplayan var bu bana biraz haksızlık değil mi?
Abi bütçeyi çok merak ediyoruz. Foruma bir güzellik yapar mısın?Şöyle şeyler okuyunca kanım çekiliyor kendimi kazıklanmış gibi hissediyorum. Kardeşim bundan düşük sistemleri 5500'e toplayan var bu bana biraz haksızlık değil mi?
Az sabret çıkacak zaten.Abi bütçeyi çok merak ediyoruz. Foruma bir güzellik yapar mısın?