Bilmiyorum ama abdullah abi ucuz olacak diye o kadar güçsüz bir sistem yapmaz bence1650s bakır boruları var
Bilmiyorum ama abdullah abi ucuz olacak diye o kadar güçsüz bir sistem yapmaz bence1650s bakır boruları var
güçsüz derkenBilmiyorum ama abdullah abi ucuz olacak diye o kadar güçsüz bir sistem yapmaz bence
RDR2,Cyberpunk,Fortnıte,BF5,Gta 5 gibi oyunları orta-yüksek arası 60-70 fps üstü oynamak istiyorum genel olarak fortnıte,gta,BF5 gibi oyunlarda yüksekte 90 fps üstügüçsüz derken
hangi oyunları oynuyorsun?
bütçen neRDR2,Cyberpunk,Fortnıte,BF5,Gta 5 gibi oyunları orta-yüksek arası 60-70 fps üstü oynamak istiyorum genel olarak fortnıte,gta,BF5 gibi oyunlarda yüksekte 90 fps üstü
7,5-8kbütçen ne
senin bu sistemi alman yanlış olur7,5-8k
Bunu gördüm fakat 9400f var içindesenin bu sistemi alman yanlış olur
Delta 5T-1660/S Asus - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Delta 5T-1660S Asus oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
evet, bu fiyata böyle bir ekran kartı ve güzel bir işlemci bulmak zor genelde r5 1600 koyuyorlarBunu gördüm fakat 9400f var içinde
Zaten daha 4 gün var indirim bitmesine her ihtimale karşı cumartesiye kadar bekleyeceğimevet, bu fiyata böyle bir ekran kartı ve güzel bir işlemci bulmak zor genelde r5 1600 koyuyorlar
stok bitebilirZaten daha 4 gün var indirim bitmesine her ihtimale karşı cumartesiye kadar bekleyeceğim
bir şey olmazstok bitebilir