Neler Yeni

Da3 aldim monitor gelmedi daha ne yapabilirim lutfen yardim edim

Beratalp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Berat Alperen
Arkadaslar merhaba oncelikle da3 aldim yaklasik 3 is gununde elime ulasti beklemiyordum bu kadar hizli olmasi o yuzden monitor almamistim az once geldi kasa fakat tv ye baglayamadim hdmi ile pc yi acinca calisiyor dakat baglayamiyoruk televizyona o sikinti bendemi yoksa kasalar baglanmazmi tv ye arkadaşlar

Housemd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Akif Akyürek
Arkadaslar merhaba oncelikle da3 aldim yaklasik 3 is gununde elime ulasti beklemiyordum bu kadar hizli olmasi o yuzden monitor almamistim az once geldi kasa fakat tv ye baglayamadim hdmi ile PC yi acinca calisiyor dakat baglayamiyoruk televizyona o sikinti bendemi yoksa kasalar baglanmazmi tv ye arkadaşlar
TV nin kumandasından hdmi seçimi yaptın mı peki?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Arkadaslar merhaba oncelikle da3 aldim yaklasik 3 is gununde elime ulasti beklemiyordum bu kadar hizli olmasi o yuzden monitor almamistim az once geldi kasa fakat tv ye baglayamadim hdmi ile PC yi acinca calisiyor dakat baglayamiyoruk televizyona o sikinti bendemi yoksa kasalar baglanmazmi tv ye arkadaşlar
kasanın arkasını ve televizyonun arkasının resmini çekip atarmısınız kontrol edelim doğru bağlanmışmı

Beratalp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Berat Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasanın arkasını ve televizyonun arkasının resmini çekip atarmısınız kontrol edelim doğru bağlanmışmı
Suan odama cektim ama ayri ayri cekip resimleri atiyorum 1 dk nereye bagladigimj tam olarak gostericem

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Ben pc yi tv ye takarak oyun oynuyordum bir sıkıntı çıkmıyordu

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yuklenen dosya 3 mb dan buyuk olamaz diyor hocam
yada yüksek ihtimalle çok yüksek çözünürlükte çekiyorsunuz resmi çözünürlüğü düşürüp atabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bir önceki mesajda link eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın
https://hizliresim.com/ site bu

bekliyorum hala hocam

Son düzenleme:

Beratalp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Berat Alperen
yada yüksek ihtimalle çok yüksek çözünürlükte çekiyorsunuz resmi çözünürlüğü düşürüp atabilirsiniz

hocam bir önceki mesajda link eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın
https://hizliresim.com/ site bu

bekliyorum hala hocam
Hocam sarjim bitmisti de kusura bakma yarin atacagim sabahtan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,288
Üyeler