Neler Yeni

DA'dan 13000 TL Bütçeye Toplama Sistem Gelir mi?

asbiee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Abdullah Tok
Son günlerde yapılan çok iyi indirimler gördük bir tanesi yanlış firmayla yanlış biçimde çalışmış onu örseledik, bu ülkenin yeni bir fiyat performans ürününe ihtiyacı var. Beklenenlerin ötesinde düşünülenlerin aksine bir sistem bunu yapacak tek güç Abdullah abide. 13000 ortalama fiyata sağlam stoklu bir sistem gelse fena mı olurdu?

Atyxah

80+ Silver
evet fena olurdu

adamı gaza getirip sistem mi çıkartacaksın kardeşim :D

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
bu ülkenin @Abdullah Hacıgül gibi mükemmel ötesi sistemler hazırlayan insanlara ihtiyacı var benim gibi gençler için çabalayan insanlara ihtiyacı var

Lastpunch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ramazan
Son günlerde yapılan çok iyi indirimler gördük bir tanesi yanlış firmayla yanlış biçimde çalışmış onu örseledik, bu ülkenin yeni bir fiyat performans ürününe ihtiyacı var. Beklenenlerin ötesinde düşünülenlerin aksine bir sistem bunu yapacak tek güç Abdullah abide. 13000 ortalama fiyata sağlam stoklu bir sistem gelse fena mı olurdu?
Adami belediye baskani mi yapican shshshajjaa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Moralim bozuktu güldüm sjsjjsjaja

Atyxah

80+ Silver
bu ülkenin @Abdullah Hacıgül gibi mükemmel ötesi sistemler hazırlayan insanlara ihtiyacı var benim gibi gençler için çabalayan insanlara ihtiyacı var
tamam parasını ver al kardeşim adam mecbur mu o da para kazanmak için sistem çıkarıyor sizi çok sevdiğinden değil

peralta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
harun yeninci
yok mu lan 2000 stok rx 6600 i 5 12400f abdullah abi yapar

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri
tapsaysın kanka

peralta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
harun yeninci

Lastpunch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ramazan
harbiden öyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 kişi 1 tane alabiliyor diye biliyorum da ayrı ayrı hesaplardan alırlar gerçi
Valla bilmiyorum hocam nasıl yaptıklarını binbir emekle para biriktirip bir sey almak icin uğraşıyoruz sirf iki kurus kar etcekler diye insanlarin hayalleri ile oynuyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom