TahirEfe.d
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
Eğer alan varsa aroma olarak kivi guava passion fruit mi dragon fruit mi veya aroma tavsiyesi?
almadım kardeşim ama dragon fruit güzelEğer alan varsa aroma olarak kivi guava passion fruit mi dragon fruit mi veya aroma tavsiyesi?
Tadı ne gibi vişne suyu falan diyorlardialmadım kardeşim ama dragon fruit güzel
capri sun gibiTadı ne gibi vişne suyu falan diyorlardi
Baya bi aromalısını kullandım benim en sevdiğim Orman meyveli ve Böğürtlenliydi.Eğer alan varsa aroma olarak kivi guava passion fruit mi dragon fruit mi veya aroma tavsiyesi?
Kiviliyi beğendin mi?Baya bi aromalısını kullandım benim en sevdiğim Orman meyveli ve Böğürtlenliydi.
Beğendim ama devamlı içersen bayabilecek bir tadı var.Kiviliyi beğendin mi?
Alıcaktım sonra balgam şekerli geliyor nefes darlığı yapıyor diye vazgeçtim cs seckinle r6 elit skini alicam o paraya değmez bence (sigara kullanan birisiyim bırakmak icin alcaktım)Eğer alan varsa aroma olarak kivi guava passion fruit mi dragon fruit mi veya aroma tavsiyesi?
Bide ciğere yapışıyormuş o likit koah olmaya etkili benceAlıcaktım sonra balgam şekerli geliyor nefes darlığı yapıyor diye vazgeçtim cs seckinle r6 elit skini alicam o paraya değmez bence (sigara kullanan birisiyim bırakmak icin alcaktım)
450 falandı şuan 600 diyorlar
400 tl şuan ama bazı yerler 500 e satıyorlar 550 falanda vaeAlıcaktım sonra balgam şekerli geliyor nefes darlığı yapıyor diye vazgeçtim cs seckinle r6 elit skini alicam o paraya değmez bence (sigara kullanan birisiyim bırakmak icin alcaktım)
450 falandı şuan 600 diyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bide ciğere yapışıyormuş o likit koah olmaya etkili bence
Hocam size tavsiyem sigara kullanıyorsanız devam edin hiç bulaşmayın400 TL şuan ama bazı yerler 500 e satıyorlar 550 falanda vae