- Bütçe
- 7000
Ekran kartti ne?Bilgisayar Toplamayı Düşünüyorum Ekran Kartını Tanıdığım Aracığıyla Aldım O yüzden Ekran Kartı Hariç Diğer Parçaları Daha Ucuza Toplayabileceğim Hazır Sistem Toplama Sitesi Vb. Varsa Atabilirmisiniz?
(İşlemci Olarak İntel Core İ3 12100f Düşünüyorum.)
Şimdiden Teşekkürler
Gigabyte Rtx 3060 gaming oc 12 gb ekran kartı. parça parça toplamadan daha ucuza gelen, hazır montajını vb. yapıp veren sitelerde ekran kartsız sistemler varsa atarsanız sevinirim.Ekran kartti ne?
Parcalari ona gore secersin
Indirim kovalayarak al parcalari
Parça parça toplamadan daha ucuza gelen ekran kartsız yokGigabyte Rtx 3060 gaming oc 12 gb ekran kartı. parça parça toplamadan daha ucuza gelen, hazır montajını vb. yapıp veren sitelerde ekran kartsız sistemler varsa atarsanız sevinirim.
7k ya hepsini buradan alabilirsin...Bilgisayar Toplamayı Düşünüyorum Ekran Kartını Tanıdığım Aracığıyla Aldım O yüzden Ekran Kartı Hariç Diğer Parçaları Daha Ucuza Toplayabileceğim Hazır Sistem Toplama Sitesi Vb. Varsa Atabilirmisiniz?
Şimdiden Teşekkürler
sahibinden güven vermiyor alınmaz bence7k ya hepsini buradan alabilirsin...
kasa + psu da var...Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları, çeşitli seçenekleri ve S-Param Güvende ile satma / satın alma fırsatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Yalova...
Bilgisayar Toplamayı Düşünüyorum Ekran Kartını Tanıdığım Aracığıyla Aldım O yüzden Ekran Kartı Hariç Diğer Parçaları Daha Ucuza Toplayabileceğim Hazır Sistem Toplama Sitesi Vb. Varsa Atabilirmisiniz?
Şimdiden Teşekkürler
nereden anladın.sahibinden güven vermiyor alınmaz bence
ssdyi 1 tb da yapabilirsin![]()
MANTIS-5600G / AMD Ryzen 5 5600G / Asus PRIME A320M-K / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-5600G AMD Ryzen 5 5600G işlemci,, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
ben başkenteyim yalova neresi bura neresinereden anladın.
elden teslim diyor...
aga ryzen işlemci soğutması kötü diyorlar o yüzden intel daha iyi gibi geldi banassdyi 1 tb da yapabilirsin
nerede olduğunu bilmiyorum ki?ben başkenteyim yalova neresi bura neresi
bilmiyorumben başkenteyim yalova neresi bura neresi
Mesaj otomatik birleştirildi:
aga ryzen işlemci soğutması kötü diyorlar o yüzden intel daha iyi gibi geldi bana