Emirhandkee 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 22,711 En İyi Cevap 45 26 Aralık 2021 #27 stephen zawking yazmış: nasıl atacağım kanka bilmiyorum Devamı için tıklayın... Attığım rehberi okuyun.
stephen zawking yazmış: nasıl atacağım kanka bilmiyorum Devamı için tıklayın... Attığım rehberi okuyun.
Juiclair0 80+ Silver Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 3,364 26 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 Emirhandkee yazmış: Attığım rehberi okuyun. Devamı için tıklayın... bu şekilde gözüküyor paylaşamıyorum Ekler eqe.PNG 3.7 KB · Hit: 35
Emirhandkee yazmış: Attığım rehberi okuyun. Devamı için tıklayın... bu şekilde gözüküyor paylaşamıyorum
Juiclair0 80+ Silver Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 3,364 26 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #29 Emirhandkee yazmış: Attığım rehberi okuyun. Devamı için tıklayın... Kanka şimdi hddyi başka pcye taktım açtı görüyor hdd tuner dediğin testi yaptım sıkıntı çıkmadı. Benim pcde biosta hdd görüyor ama disk yönetiminde çıkmıyor
Emirhandkee yazmış: Attığım rehberi okuyun. Devamı için tıklayın... Kanka şimdi hddyi başka pcye taktım açtı görüyor hdd tuner dediğin testi yaptım sıkıntı çıkmadı. Benim pcde biosta hdd görüyor ama disk yönetiminde çıkmıyor