Dahili ekran kartımı kaldırdım ardından çalışmaya devam etti monitör ayarlarına baktım 60 hz gösteriyordu kapatıp açtım ama bilgisayar başlamadı fotoğraftaki ekranda kaldı.Ne yapabilirim? (Ekran Kartım 4060 ti)
oyun oynarken hep o aktif oluyordu düşük fps alıyordum vs vs.Ayıptır sorması neden kaldırdın ?
sadece aygıt yöneticisiNerden kaldırdınız aygıt yöneticisinden mı bıos'dan kapadınız mı?
biosa girmiyor orda donuyor bildiğinizbiosu defaulta almayı dene
biosa simdi girebildimoyun oynarken hep o aktif oluyordu düşük fps alıyordum vs vs.
sadece aygıt yöneticisi
biosa girmiyor orda donuyor bildiğiniz
hocam ama ben kaldırmak istiyorum eğer kalkmazsa sıfırlayacağımbiosu defaulta almayı dene
Otomatiğe alırsan oyuna girdiğinde otomatik 4060 ti geçer.oyun oynarken hep o aktif oluyordu düşük fps alıyordum vs vs.
sadece aygıt yöneticisi
biosa girmiyor orda donuyor bildiğiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
biosa simdi girebildim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ama ben kaldırmak istiyorum eğer kalkmazsa sıfırlayacağım
hocam şuan açılmıyor pcOtomatiğe alırsan oyuna girdiğinde otomatik 4060 ti geçer.
Kabloyu 4060 ti ya taktınız demi ekranın kablosunu.Dahili ekran kartımı kaldırdım ardından çalışmaya devam etti monitör ayarlarına baktım 60 hz gösteriyordu kapatıp açtım ama bilgisayar başlamadı fotoğraftaki ekranda kaldı.Ne yapabilirim? (Ekran Kartım 4060 ti)Alıntıyı görüntüle
hocalarım bu yanıtımı herkes üstüne alınsın display portunu anakarta taktığımdan dolayıymış ekran kartına taktık sorunum çözüldü teşekkürler herkeseKabloyu 4060 ti ya taktınız demi ekranın kablosunu.
geçmiş olsun hadiDahili ekran kartımı kaldırdım ardından çalışmaya devam etti monitör ayarlarına baktım 60 hz gösteriyordu kapatıp açtım ama bilgisayar başlamadı fotoğraftaki ekranda kaldı.Ne yapabilirim? (Ekran Kartım 4060 ti)Alıntıyı görüntüle