Neler Yeni

Dahili WI-FI anakart hakkında

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Şimdi modem koltuğun arkasında (oturma odası) ve ben sistemi kendi odama kuracağım modemden kasaya ethernet kablosu çekmem imkansız ne alttan ne üstten bu yüzden dahili wifi olan anakart almayı düşünüyorum ve tabii ki b550 çipsetli sorucağım şey şu odamda tabi türk telekom klasiği internetin kör noktası orda çekmiyor ben prize takılabilen sinyal güçlendiren aparattan almayı düşünüyorum ve şart bu sistem ona bağlanabilir mi ? Bu arada sonradan internet değiştirsek o sinyal güçlendirici aparatı yeni internete uyarlayabiliyor muyuz ?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sinyal yükseltici alırsanız işiniz çok rahat görülür. Yeni internet alırsanız da yükselticiyi resetleyip yeni internete kurabilirsiniz.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sinyal yükseltici alırsanız işiniz çok rahat görülür. Yeni internet alırsanız da yükselticiyi resetleyip yeni internete kurabilirsiniz.
Evet bende ondan bahsediyorum xiaomi falan hoş ve sondaki bilgi için çok teşekkür ederim şuanki internet iyi gibi 30download 5 upload ama virüs bitince yarısına düşer türknet alasım var da babam işte sıkıntı o

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Evet bende ondan bahsediyorum xiaomi falan hoş ve sondaki bilgi için çok teşekkür ederim şuanki internet iyi gibi 30download 5 upload ama virüs bitince yarısına düşer türknet alasım var da babam işte sıkıntı o
30 yine iyi hocam ben 4 kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu cihaz çok kaliteli.

Almadan önce ufak bilgiler vereyim. İlk kurulumu yaparken modemin en yakınındaki prize takarak kurun. Kurulum tamanlandıktan sonra daha uzak bir prize takabilirsiniz. İkincisi kurulumdan sonra modem arayüzüne girip kablosuz sekmesi altından 11. kanalı kullanın. Dediklerimi yaparsanız daha iyi performans alırsınız.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
30 yine iyi hocam ben 4 kullanıyorum.

Bu cihaz çok kaliteli.

Almadan önce ufak bilgiler vereyim. İlk kurulumu yaparken modemin en yakınındaki prize takarak kurun. Kurulum tamanlandıktan sonra daha uzak bir prize takabilirsiniz. İkincisi kurulumdan sonra modem arayüzüne girip kablosuz sekmesi altından 11. kanalı kullanın. Dediklerimi yaparsanız daha iyi performans alırsınız.
Hocam aldığım zaman yine bu konuya dönüp yazarım 😃 yaşarsak tabi inşallah 10 kat iyisini alırsın o internetin

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam aldığım zaman yine bu konuya dönüp yazarım 😃 yaşarsak tabi inşallah 10 kat iyisini alırsın o internetin
İnşallah hocam. Oturduğum mevki bişey bişeye çok uzakmış ne olduğunu unuttum en fazla 5mbit verebiliyorlarmış. Bundan sonra taşınmadan önce ilk işim altyapıyı kontrol etmek olacak. 1080p video izleyemiyorum yahu! Sürekli donuyor :D Bu da bana ders oldu niye araştırmadıysam :D

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
İnşallah hocam. Oturduğum mevki bişey bişeye çok uzakmış ne olduğunu unuttum en fazla 5mbit verebiliyorlarmış. Bundan sonra taşınmadan önce ilk işim altyapıyı kontrol etmek olacak. 1080p video izleyemiyorum yahu! Sürekli donuyor :D Bu da bana ders oldu niye araştırmadıysam :D
Tecrübe iyidir hocam o kadar mutluyum ki türknetten kontrol ettim 75 mbps verebiliyorlar en fazla 85 tl lik paket 75in 75inide alıyorum çok şaşırdım aslında galiba vericinin dibindeyim diye çünkü evin çaprazında 6 katlı bina kadar yüksek sürekli kırmızı ışığı kapanıp açılan bir şey var

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Tecrübe iyidir hocam o kadar mutluyum ki türknetten kontrol ettim 75 mbps verebiliyorlar en fazla 85 TL lik paket 75in 75inide alıyorum çok şaşırdım aslında galiba vericinin dibindeyim diye çünkü evin çaprazında 6 katlı bina kadar yüksek sürekli kırmızı ışığı kapanıp açılan bir şey var
Muhtemelen ondan çok şanslısın valla. Bu arada benim de Türknet. Dedim Türknet'ten mi kaynaklı diye diğer ISS'leri sorguladım onlar da max 8mbit dediler. Hoş köyde de oturmuyorum 80bin nüfuslu mahalle burası :D Türkiye'nin çok gelişmesi lazım bu konuda.

Baban istemiyor mu Türknet'i ?

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Muhtemelen ondan çok şanslısın valla. Bu arada benim de Türknet. Dedim Türknet'ten mi kaynaklı diye diğer ISS'leri sorguladım onlar da max 8mbit dediler. Hoş köyde de oturmuyorum 80bin nüfuslu mahalle burası :D Türkiye'nin çok gelişmesi lazım bu konuda.
Evet bu konuda bayağı geriyiz her konuda olduğu gibi maalesef mahallenin maşallahı varmış 😃 valla gerçekten baya şanslıymışım ama nedense türk telekoma sövüyorum 😃 odamda 1 çektiği için ama şükretsem iyi olur inşallah sistemi almadan türknet alabiliriz

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Evet bu konuda bayağı geriyiz her konuda olduğu gibi maalesef mahallenin maşallahı varmış 😃 valla gerçekten baya şanslıymışım ama nedense türk telekoma sövüyorum 😃 odamda 1 çektiği için ama şükretsem iyi olur inşallah sistemi almadan türknet alabiliriz
İnşallah hocam hayırlısı olsun.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-

Baban istemiyor mu Türknet'i ?
Ondan değil babama diyorum internet değiştirelim diyorki bu internetin nesi var yetmiyormu, diyeceğim tam vazgeçiyorum ulan sen 135 tl belki daha pahalı o internete veriyorsun ve akkli taahhüt doluuu bu katarlar nasıl adamı ****** (ben sansürledim gerçek küfretmedim) bi bilsen isminde türk olduğuna bakma katar ların hep neyse türknet sadece 85 tl ye o interneti ikiye katlıyor akk yok taahhüt yok beğenmezsen paran iade 75mbps download alıcaksın belki 5de upload daha nolsun? Zaten modem var 300mbps vdsl türk telekomun verdiği o yeter zaten ama yok tam söylicem vazgeçiyorum tek eksisi müşteri hizmetleri jahrein bile türknetçi çok hoş internet ama babama aldırtacam bu lanet türk telekom dan bıktım birde nedense hep altyapılar türktelekoma ait sonra niye düşük hız türk telekom olduğu sürece hep öyle 😂 birde bunlardaki şeyi bilsen hocam her yıl paketin fiyatı artıyor 70tl veriyorduk belkide 2017de o zamanlar ucuzdu tabi şimdi aynı paket 120 tl garanti zaten türk netin 120 tllik paketlerini anlatmama gerek yok lokumm bal dök yala

İnşallah hocam hayırlısı olsun.
aynen öyle ALLAH her şeyin hayırlısını nasip etsin

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ondan değil babama diyorum internet değiştirelim diyorki bu internetin nesi var yetmiyormu, diyeceğim tam vazgeçiyorum ulan sen 135 TL belki daha pahalı o internete veriyorsun ve akkli taahhüt doluuu bu katarlar nasıl adamı ****** (ben sansürledim gerçek küfretmedim) bi bilsen isminde türk olduğuna bakma katar ların hep neyse türknet sadece 85 TL ye o interneti ikiye katlıyor akk yok taahhüt yok beğenmezsen paran iade 75mbps download alıcaksın belki 5de upload daha nolsun? Zaten modem var 300mbps vdsl türk telekomun verdiği o yeter zaten ama yok tam söylicem vazgeçiyorum tek eksisi müşteri hizmetleri jahrein bile türknetçi çok hoş internet ama babama aldırtacam bu lanet türk telekom dan bıktım birde nedense hep altyapılar türktelekoma ait sonra niye düşük hız türk telekom olduğu sürece hep öyle 😂 birde bunlardaki şeyi bilsen hocam her yıl paketin fiyatı artıyor 70tl veriyorduk belkide 2017de o zamanlar ucuzdu tabi şimdi aynı paket 120 TL garanti zaten türk netin 120 tllik paketlerini anlatmama gerek yok lokumm bal dök yala

aynen öyle ALLAH her şeyin hayırlısını nasip etsin
Türk Telekom ülkede tekel olduğu sürece ileriye gidemeyiz maalesef. Türknetin tek eksisi müşteri hizmetleri. Onun dışında mis gibi operatör. Bu arada TT iptal ederseniz o modemi sizden geri alıyorlar diye biliyorum sizde kalmıyor yani onlar verdiyse.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Türk Telekom ülkede tekel olduğu sürece ileriye gidemeyiz maalesef. Türknetin tek eksisi müşteri hizmetleri. Onun dışında mis gibi operatör. Bu arada TT iptal ederseniz o modemi sizden geri alıyorlar diye biliyorum sizde kalmıyor yani onlar verdiyse.
Harbiden mi ya bak üzdü zaten verdikleri şey 10 antenli asus değil alırlarsa alsınlar modem bol bizde 😃

Top Bottom