Neler Yeni

Dahili WI-FI anakart hakkında

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Türknetin kendi sattığı ve önerdiği modem bu. 2 sene önce 250 TL idi bu. Bayağı uçmuş ya.
Bayağı uçmuş hemde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türknetin kendi sattığı ve önerdiği modem bu. 2 sene önce 250 TL idi bu. Bayağı uçmuş ya.
Bendeki modemin anteni yok

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Ortalama 120 mt2 bir evde oturuyorsanız bu işinizi de görür. Bir de Xiaomi'nin Repeater'ını çaktın mı tüm evin her karışı internete kavuşur.
Evet hocam çok fena sistem olur bu arada adsl kötüymüş baktım vdsl en iyisiymiş harbi adsl kullananlara ALLAH sabır versin

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Evet hocam çok fena sistem olur bu arada adsl kötüymüş baktım vdsl en iyisiymiş harbi adsl kullananlara ALLAH sabır versin
ADSL eski teknoloji maksimum 24mbit destekler. Yani benimki ADSL :D Sabır en büyük erdemdir. İdare ediyoruz bir şekilde artık :D Sen de babanı ikna edebilirsin umarım.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Ortalama 120 mt2 bir evde oturuyorsanız bu işinizi de görür. Bir de Xiaomi'nin Repeater'ını çaktın mı tüm evin her karışı internete kavuşur.
Hocam asusun o belirttiğim modemi evin her yerinde çektiğini söylüyorlar almadan bilemeyiz tabi ama garanti repeater lazım nolur nolmaz fps oyunları için ms çok önemli biliyorsun modemin dibindeymiş gibi performans almak istiyorum birde hocam repater ı çeken ile çekmeyen yerin tam ortasına koymak gerekmiş ben koyarsam çekmeyene biraz yakın olur

ADSL eski teknoloji maksimum 24mbit destekler. Yani benimki ADSL :D Sabır en büyük erdemdir. İdare ediyoruz bir şekilde artık :D Sen de babanı ikna edebilirsin umarım.
İnşallah ikna ederim sende inşallah iyi bir internete kavuşursun

Hocam https://ty.gl/dqo2ue6f2 https://ty.gl/1jzyjou baştaki dağıtıcıymış router değilmiş 2.si router mış doğru mu

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam asusun o belirttiğim modemi evin her yerinde çektiğini söylüyorlar almadan bilemeyiz tabi ama garanti repeater lazım nolur nolmaz fps oyunları için ms çok önemli biliyorsun modemin dibindeymiş gibi performans almak istiyorum birde hocam repater ı çeken ile çekmeyen yerin tam ortasına koymak gerekmiş ben koyarsam çekmeyene biraz yakın olur

İnşallah ikna ederim sende inşallah iyi bir internete kavuşursun
Tam ortası dediklerine bakma o kadar detaya gerek yok. Repeater kaliteliyse zaten nereye koyduğunun çok önemi yok. Çekmeyene daha yakın koy. Bence Repeaterı almadan interneti test et baktın çok iyi gidiyor belki gerek bile kalmaz.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Tam ortası dediklerine bakma o kadar detaya gerek yok. Repeater kaliteliyse zaten nereye koyduğunun çok önemi yok. Çekmeyene daha yakın koy. Bence Repeaterı almadan interneti test et baktın çok iyi gidiyor belki gerek bile kalmaz.
Aynen önce bi test edelim

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Top Bottom