Neler Yeni

DALL-E sitesindeki resimleri kullanabilirmiyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
yusuf gül
DALL-E sitesindeki resimleri kullanabilirmiyim?

Ben t-shirt tasarımı yapıp satıyorum ve bana tasarım lazım bu sitedeki görselleri kullanabilirmiyim bi bilgisi olan varmı acaba?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,605
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
“Görüntülerin Kullanımı. Bu şartlara ve İçerik Politikamıza uymanıza bağlı olarak, görselleri ticari kullanım da dahil olmak üzere herhangi bir yasal amaç için kullanabilirsiniz. Bu, haklarınızı yarattığınız görselleri satabileceğiniz, bunları kitaplar, web siteleri ve sunumlar gibi eserlere dahil edebileceğiniz ve başka bir şekilde ticarileştirebileceğiniz anlamına gelir.”

Kısaca evet kullanılabilir.

Kaynak: https://www.technollama.co.uk/dall·e-goes-commercial-but-what-about-copyright
1665413263153.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
yusuf gül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
“Görüntülerin Kullanımı. Bu şartlara ve İçerik Politikamıza uymanıza bağlı olarak, görselleri ticari kullanım da dahil olmak üzere herhangi bir yasal amaç için kullanabilirsiniz. Bu, haklarınızı yarattığınız görselleri satabileceğiniz, bunları kitaplar, web siteleri ve sunumlar gibi eserlere dahil edebileceğiniz ve başka bir şekilde ticarileştirebileceğiniz anlamına gelir.”

Kısaca evet kullanılabilir.

Kaynak: https://www.technollama.co.uk/dall·e-goes-commercial-but-what-about-copyright
Alıntıyı görüntüle
Teşekkür ederim :):blobdance:

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,605
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler