Dambıl-halter seti önerisi

Melikhan

80+
Reaksiyon skoru
57
Maximum 180tl bütçem var, dambıl seti arıyorum 25-30 kilo olursa iyi olur. Şuan trendyol-helsiburada üzerinde ECGspor ve Aydınsport var, aralarında kaldım kullanan veya farklı bir marka tavsiye eden varsa memnun olurum. Birde uygun fiyatlı performans olacak barfiks demiri gerek.

ECGspor tavsiye ederim. Sonuçta dolgu olduğu için ağırlıklar biraz kaba duruyor ama onun dışında gayet de kaliteli. Deadlift yapıp 1 2 kere yere attım patlama gibi bir durum da olmadı(siz alırsanız yapmayın :d).

🤭 hocam ben bir tık agresif davranıyorum sanırım..

Barfiks demirini ucuz almayın. Sabitleme aparatı kalitesiz oluyor barfiks çekerken Allaha kavuşma ihtimaliniz var. Sakın ha doğalgaz borusunda çekmeye de kalkmayın akşama Show Haberde uzaya uçuşunuzu izleriz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

🤭 hocam ben bir tık agresif davranıyorum sanırım..
Bi pilates matı alırsınız ya da yere pike serersiniz o şekildr yere bırakırsınız. Ama sonuçta dolgu ben atma bırakma yapmanızı önermem

Haklısınız, olmadı ilk önce dambıl seti alıp daha sonra barfiks çubuğu alırım malum nakit sıkışık..

Hocam peki 35 kg ile 45 kg arasındaki 10kg fark için 10 TL fazladan vermek gerekir mi

@stereohearts

Son düzenleme:
Haklısınız, olmadı ilk önce dambıl seti alıp daha sonra barfiks çubuğu alırım malum nakit sıkışık..

Hocam peki 35 kg ile 45 kg arasındaki 10kg fark için 10 TL fazladan vermek gerekir mi

@stereohearts
Hocam o size kalmış, uzun süre kullanıp sık sık spor yaparak kendinizi geliştirecekseniz faydası olur

Geri