Damlakent Projesi sizce de aşırı abartılmıyor mu? Bence pahalı...

ASELS

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
711
Projede ev sertifika adetleri şöyle belirlenmiş ama bu değişebilirmiş, yani daha fazla sertifika da isteyebilirler, hep ucu açık ve zaten evler uçuk...:

2025-08-06_11-09.webp

Kısa vadede biraz reklamdan dolayı artış gösterebilir ama uzun vadede ben pahalı buluyorum. Yani gerçekten 5milyon TL en az olması gerek ki eli tutulur bir ev alınabilsin yoksa fiyasko bence...

Çok yağlayıp, parlatıyorlar.

Zaten ilk önce yağlayıp, ballandırıyorlar sonra her şeyi değiştirip fiyatları 2 katı en az yükseltiyorlar, Toki ve Emlak Konut son yıllarda aşırı pahalı evler yapıyorlar, küçük yatırımcı boşuna hayal kurmasın, bunlar büyük yatırımcı işleri...

Sosyal konut projelerinde ilk bahsettikleri fiyatları sonradan ev tesliminde 4 katına bile çıkardılar, hep yalan dolan bana göre...

Sizler ne düşünüyorsunuz, bunlar benim fikirlerim, güvenilmez bulduğumu ve küçük yatırımcılar için tuzak olduğunu düşündüğümden yazdım ama kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, sizin yatırım anlayışınız çok farklı olabilir veya farklı sonuçlar doğurabilir.

5 milyon ne para be. :eek:

Ülkenin geldiği şu duruma bak ya millet küçücük evlere hapsediliyor ev fiyatları uçmuş gıda fiyatlarını saymıyorum bile bunu halka reva görenin Allah belasını versin

Zaten ilk önce yağlayıp, ballandırıyorlar sonra her şeyi değiştirip fiyatları 2 katı en az yükseltiyorlar, Toki ve Emlak Konut son yıllarda aşırı pahalı evler yapıyorlar, küçük yatırımcı boşuna hayal kurmasın, bunlar büyük yatırımcı işleri...

Sosyal konut projelerinde ilk bahsettikleri fiyatları sonradan ev tesliminde 4 katına bile çıkardılar, hep yalan dolan bana göre...

Sizler ne düşünüyorsunuz, bunlar benim fikirlerim, güvenilmez bulduğumu ve küçük yatırımcılar için tuzak olduğunu düşündüğümden yazdım ama kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, sizin yatırım anlayışınız çok farklı olabilir veya farklı sonuçlar doğurabilir.
Büyük yatırımcı eve asla para bağlamaz.En basit şurayı 5 milyona alsa en fazla 50k kira getirir.Bu adam kendi işine 5 milyon bassa belkide min 200 300k getirir.

Sana bana değil hocam zaten. Eminevim, Sinpaş yts gibi şeylere inanan koyun tayfadan vurgun için.

Büyük yatırımcı eve asla para bağlamaz.En basit şurayı 5 milyona alsa en fazla 50k kira getirir.Bu adam kendi işine 5 milyon bassa belkide min 200 300k getirir.
kira amorti süreleri ve kiracılarla olan husumetleri düşününce ev alıp kiraya vermek hayalperestlik

Mesela İLK EVİM fiyaskosunda ilk başta reklam fiyatları şöyle idi:

ekonomist_53__314b1c23e0574c.webp

AMA GERÇEKLER SONRADAN ACI ACI GÜLÜMSEDİ, BÜYÜKŞEHİRLER HARİÇ DİĞER EVLERİN FİYATLARI 4 KATINA ÇIKARTILDI EN AZ...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,745
Üyeler
183,158
Son üye
Dear Uncle Tacitus
Geri