Neler Yeni

Yardım Darboğaz mı yaşıyorum?

mcikarra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
arraaaa
Bende paranoyak bir insanım hocam sizi en iyi ben anlarım ama dediğim gibi normal bir durum o işlemci ekran kartı ideal kombin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düşük ayarlarda imkansız değildir.
Nerde düşük ayarlarda kullandığını belirmiş kankam? Orta demiş. Orta ayarlarda genel %70 gpu ve %40 cpu kullanıyor. Onu geçtim. Low ayarlarda 3060 ti rustta asla %35 kullanım vermez. Rustun optimizasyonu berbat bir kere. Ama bilmediğin konularda konuşmayı seviyorsun sanirim. Arkadaşın gpu ve cpu kullanımında ciddi bir anormallik var. Belirtmek isterim.

NespaY

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle

1080p ve orta ayarlardayım. GPU kullanımı %40-50 civarlarında gezerken CPU %70-75'lere kadar çıkabiliyor. Ayarları en yükseğe aldığım zaman GPU %95-100 olurken CPU %50-60 oranlarında kalıyor ama yüksekte oynamayacağım. Darboğaz mı yaşıyorum?

EKRAN KARTI: GIGABYTE RTX 3060TI GAMING OC
ISLEMCI: Ryzen 5 5600
Bu tarz saçmalıklar Rust optimizasyonu ile olabiliyor ondan dolayı farklı oyunlarda herhangi bir sıkıntı çıkmayacaktır zaten r5 5600 çok rahat besler o ekran kartını.

stqson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Arda Salim
adamlar onu kullanın diye vermişler bir problem olmaz çoğu yayıncıda kullanıyor o özelliği
Nerde düşük ayarlarda kullandığını belirmiş kankam? Orta demiş. Orta ayarlarda genel %75+ gpu ve %40+ cpu kullanıyor. Onu geçtim. Low ayarlarda 3060 ti rustta asla %35 kullanım vermez. Rustun optimizasyonu berbat bir kere. Ama bilmediğin konularda konuşmayı seviyorsun sanirim. Arkadaşın gpu ve cpu kullanımında ciddi bir anormallik var. Belirtmek isterim.
1686444996807.png

Rocket league oyunun da bu şekil, birazdan Rust ayarlarını ileteceğim.

Livaković

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
Rocket league oyunun da bu şekil, birazdan Rust ayarlarını ileteceğim.
Hocam üstteki arkdaşı takmanıza gerek yok bilmediği konulara yorum yapıyor konunuzda tartışma çıkmasını istemediğim için cevaplamıyorum durumunuz tamamen normal

Nerde düşük ayarlarda kullandığını belirmiş kankam? Orta demiş. Orta ayarlarda genel %70 gpu ve %40 cpu kullanıyor. Onu geçtim. Low ayarlarda 3060 ti rustta asla %35 kullanım vermez. Rustun optimizasyonu berbat bir kere. Ama bilmediğin konularda konuşmayı seviyorsun sanirim. Arkadaşın gpu ve cpu kullanımında ciddi bir anormallik var. Belirtmek isterim.
Şu arkadaşın dediğini kimse ciddiye almasın arkadaş bilmediği konuya yorum yapıyor kavga çıkmasın diye yorum yapmıyorum verdiği bilgi yanlıştır itibar etmeyin engelleyin geçin ben engelliyorum.

stqson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Arda Salim
Hocam üstteki arkdaşı takmanıza gerek yok bilmediği konulara yorum yapıyor konunuzda tartışma çıkmasını istemediğim için cevaplamıyorum durumunuz tamamen normal
Estafurullağh hocam, herkes cevabını belirtebilir.

1686445229106.png

Orta olarak değerlendirdiğim ayarlar bu şekilde hocam. Bilmem orta bir ayar mı ama.

Livaković

80+ Silver
Estafurullağh hocam, herkes cevabını belirtebilir.

Alıntıyı görüntüle

Orta olarak değerlendirdiğim ayarlar bu şekilde hocam. Bilmem orta bir ayar mı ama.
Hocam dediğim gibi bu ayarlar genel olarak düşük ayara benziyor ve dediğim gibi ayarlar düştükçe ekran kartındaki yük azalır ve bu böyle olur benim ekran kartımdada rust oynarken böyle oluyor durum tamamaen normal anormal hiçbir durum yok bilgisayarın tadını çıkarın

stqson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Arda Salim
Hocam dediğim gibi bu ayarlar genel olarak düşük ayara benziyor ve dediğim gibi ayarlar düştükçe ekran kartındaki yük azalır ve bu böyle olur benim ekran kartımdada rust oynarken böyle oluyor durum tamamaen normal anormal hiçbir durum yok bilgisayarın tadını çıkarın
Çok sağ olun hocam, gece gece yorduk sizi ve arkadaşlar helal edin. Hayırlı geceleriniz olsun.

mcikarra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
arraaaa
ÇİZİM KALİTESİ 1.0 DÜŞÜK DİYORSUN OYUNU OYNADINMİ Bİ SOYLE KANKA

Şu arkadaşın dediğini kimse ciddiye almasın arkadaş bilmediği konuya yorum yapıyor kavga çıkmasın diye yorum yapmıyorum verdiği bilgi yanlıştır itibar etmeyin engelleyin geçin ben engelliyorum.
Cevap vermemeye çalışıyordum fakat neden her konuda insanları takmayın onlar bilgisiz demeye çalışıyorsunuz. Sadece bu sorunun cevabını merak ediyorum.

Yoksa buda bana dediğiniz gibi ego tatmini mi?

Nitury

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Koray Kırsan
Bu işlemci kule tipi almayı unutmayalım. Sıcaklık 90-80 derece çıkabiliyor bu performans kaybı oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,243
Üyeler
166,904
Son üye
EmreGN55
Top Bottom