YigitFurkanK
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
4060 Ekran kartlı bir sistemde en iyi performansı hangi işlemcilerle alabilirim?
siz sıfırdan sistem mi topluyorsunuz4060 Ekran kartlı bir sistemde en iyi performansı hangi işlemcilerle alabilirim?
amd mi nvidia mı?4060 Ekran kartlı bir sistemde en iyi performansı hangi işlemcilerle alabilirim?
hocam fark etmez ben bir sistem almayı düşünüyorum ve sistem hakkını versin istiyorum isterseniz direk sistem de önerebilirsiniz bütçe:25-26Kamd mi nvidia mı?
sıfırdan sistem mi topluyorsunuz eğer sıfırdan ise 7500f4060 Ekran kartlı bir sistemde en iyi performansı hangi işlemcilerle alabilirim?
hocam ben sistem almak istiyorum ve sistem hakkını versin istiyorum bu nedenle soruyorumsiz sıfırdan sistem mi topluyorsunuz
ekran kartı elinizde var mı onu da sıfır mı alacaksınız
işlemci seçimi basit iş
bütçehocam ben sistem almak istiyorum ve sistem hakkını versin istiyorum bu nedenle soruyorum
25-26Kbütçe
hocam 20 25 arası bütçe varsa ryzen 5600 sonra 25 30 arası varsa 7500f veya 7600 30dan yukarı çıkacaksanız 4060 alınmaz bakmayın direkthocam ben sistem almak istiyorum ve sistem hakkını versin istiyorum bu nedenle soruyorum
25-26K
https://www.incehesap.com/u/3yxnRtwpV6/ fiyat çok cazip demiyorum25-26K