Neler Yeni

Darboğaz testi en iyi hangi oyunda olur?

Şahin123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Şahin Meyveci
Steam pubg de genelde %100 oluyor ama bazı yerlerde 80 e düşüyor. Steam pubg optimizasyonu iyi bir oyun değilmiş galiba. Ben darboğaz testi için en iyi hangi oyunda darboğaz olup olmadığını anlarım ? Onu öğrenmek istiyorum. Veya darboğaz testi yapmak için bir uygulama var mı? Darboğaz testi yapmak için en iyi yol hangisi? Sistemi söylemicem. Ben genel olarak soruyorum.

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Steam PUBG de genelde %100 oluyor ama bazı yerlerde 80 e düşüyor. Steam PUBG optimizasyonu iyi bir oyun değilmiş galiba. Ben darboğaz testi için en iyi hangi oyunda darboğaz olup olmadığını anlarım ? Onu öğrenmek istiyorum. Veya darboğaz testi yapmak için bir uygulama var mı? Darboğaz testi yapmak için en iyi yol hangisi? Sistemi söylemicem. Ben genel olarak soruyorum.
Sistemi söylememe sebebin ne ki ayrıca yüksek grafikli god of Warda falan bakabilirsin darboğaz var mı diye ayrıca islemcini ve ekran kartını söylesen darboğaz var mı diye söyleriz

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Rdr2, god of war , ac walhalla gibi yüksek grafikli oyunlarda bakabilirsin ya da direk sistemini at parça uyumuna bakalım

Şahin123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Şahin Meyveci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi sistemim için sormuyorum. Ondan sistemi yazmadım. Ben genel soru sordum. Genel cevap bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Darboğaz için en iyi oyun hangisi? 1.sorum bu.
2. Sorum da: darboğaz testi yapılacak uygulama var mı?

Bu arada sistemin :
R5 3600
RTX 3060
2X8 CL 16 3000MHZ DDR4 RAM

Valorant işlemci bazlı bir oyun. Gpu kullanımı %100 hiç olmuyor. Bu durumda darboğaz olup olanağını nasıl anlarım Valorant gibi işlemci bazlı bir oyunda.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,544
Üyeler
164,693
Son üye
GHOST.25
Top Bottom