Psu'nun marka modeli nedir hocamBir sorun falan çıkar mı Ryzen 5 5500 500W PSU GTX 1650 vardı 5060 taktım.
Psu'nun marka modeli nedir hocam
GPU kullanımı %100 oluyorsa sorun yok demektir ama psu marka model ne düzgün bişey olması lazım
Hocam mümkünse psunun etiketini telefon kamerasıyla çekip yükler misiniz![]()
Hiper Zoe 3x120mm Rainbow Gaming ATX 500W Kasa - incehesap.com
Hiper Zoe 3x120mm Rainbow Gaming ATX 500W Kasa fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Hocam mümkünse psunun etiketini telefon kamerasıyla çekip yükler misiniz
biraz zart zurt bir marka diye biliyorum bütçeyi zorlamadan uygun bir PSU alabilirsin![]()
Hiper Zoe 3x120mm Rainbow Gaming ATX 500W Kasa - incehesap.com
Hiper Zoe 3x120mm Rainbow Gaming ATX 500W Kasa fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Bendede bu kasa var bir sorun yaratır mı? 5060 ti 16 gb ryzen 5 7500f var içinde, gaming gecesinden almıştımGPU kullanımı %100 oluyorsa sorun yok demektir ama psu marka model ne düzgün bişey olması lazım
Olmaz gibi hocamBendede bu kasa var bir sorun yaratır mı? 5060 ti 16 gb ryzen 5 7500f var içinde, gaming gecesinden almıştım
![]()
SEGOTEP Axe 5 Siyah 650W ATX Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
SEGOTEP Axe 5 Siyah 650W ATX Gaming (Oyuncu) Kasa fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
o kasa ve psu markası eski köklü bir marka ortalama bir ürün sorun yaratmaz kolay kolayBendede bu kasa var bir sorun yaratır mı? 5060 ti 16 gb ryzen 5 7500f var içinde, gaming gecesinden almıştım
![]()
SEGOTEP Axe 5 Siyah 650W ATX Gaming (Oyuncu) Kasa fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Hocam kullanın sistemde sorun olursa siyah ekran vs. verirse psu değiştirinBendede bu kasa var bir sorun yaratır mı? 5060 ti 16 gb ryzen 5 7500f var içinde, gaming gecesinden almıştım
![]()
yapmazBir sorun falan çıkar mı Ryzen 5 5500 500W PSU GTX 1650 vardı 5060 taktım.