Neler Yeni

Yardım Darboğazı nasıl en aşağıya çekebilirim?

Arkadaşlar RX 460 4GB oc versiyon ekran kartına sahibim. 2000 TL kadar bütçem vardı sistem yükseltip ryzen 5 3500x + 3200 MHz 8 GB ram aldım. Tek oynadığım oyun csgo. Darboğazı engellemek için oyunu low ayarlarda mı oynamam lazım yoksa ekran kartına yük mü vermem gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça
Arkadaşlar RX 460 4GB oc versiyon ekran kartına sahibim. 2000 TL kadar bütçem vardı sistem yükseltip ryzen 5 3500x + 3200 MHz 8 GB ram aldım. Tek oynadığım oyun csgo. Darboğazı engellemek için oyunu low ayarlarda mı oynamam lazım yoksa ekran kartına yük mü vermem gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim?
Grafikleri arttır biraz r5 3500x RX 460'a darboğaz yapmaz diye biliyorum yanlış biliyorum sanırım.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Grafikleri yükseltebilirsin ekran kartını UV yapabilirsin bir çok yolu var

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Arda Günaydın
kardeşim cs go da tabi darboğaz olacak cs go diyoruz ekran kartı ıstemiyor uyun senin yapacağın bişe yok ekran karto tam yuk altına girmiyor

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ekran kartının gücünü azaltıyor

MuerteMiguel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Abdurrahman
bu işlemcinin bu kartla darboğaz yapmasının imkanı yok başka bir iş var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

csgo'da r5 2600 kendim o.c 4.3 Ghz de çalışıyor rx 5600 xt var önceden bende yiyordum oyunu silip yeniden yüklediğimde düzelmişti sorun.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
bu işlemcinin bu kartla darboğaz yapmasının imkanı yok başka bir iş var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

csgo'da r5 2600 kendim o.c 4.3 Ghz de çalışıyor rx 5600 xt var önceden bende yiyordum oyunu silip yeniden yüklediğimde düzelmişti sorun.
Yok sistemi daha tam olarak toplamadim işlemci kargoda son olarak. Sadece darboğaz olacağını düşündüğüm için yazdım

peki şuan rx 460'ın yanında hangi işlemci kullaıyorsun ?
FX 6300 kullanıyordum ama yeni sisteme geçeceğim için sattım elimde kalan parçaları. FX 6300 ile oynarken çok sıkıntı yaşadığım için yeni sisteme geçtim. Oyunu yüksek ayarda da açsam kasıyordu düşük ayarda da kasıyordu. Hatta ilginçtir düşük ayarda daha çok kasıyordu

MuerteMiguel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Abdurrahman
FX 6300 kullanıyordum ama yeni sisteme geçeceğim için sattım elimde kalan parçaları. FX 6300 ile oynarken çok sıkıntı yaşadığım için yeni sisteme geçtim. Oyunu yüksek ayarda da açsam kasıyordu düşük ayarda da kasıyordu. Hatta ilginçtir düşük ayarda daha çok kasıyordu
düşük ayarda ekran kartının üzerindeki yükü aldığın için daha fazla kasması normal yapcağın şeyler oyunu 4:3 de oynuysundur büyük ihtimal onu idareten 1080p ve full ayarlara çek ekran kartına u.V veya işlemciye o.c yapman önlemenin yolları bunlardır bende işlemcime o.c yapmadan fena darboğaz yiyordum soğutucu alıp güzelde bi o.c yapınca sıkıntım geçti.

düşük ayarda ekran kartının üzerindeki yükü aldığın için daha fazla kasması normal yapcağın şeyler oyunu 4:3 de oynuysundur büyük ihtimal onu idareten 1080p ve full ayarlara çek ekran kartına u.V veya işlemciye o.c yapman önlemenin yolları bunlardır bende işlemcime o.c yapmadan fena darboğaz yiyordum soğutucu alıp güzelde bi o.c yapınca sıkıntım geçti.
Teşekkürler. Halihazırda kule tipi soğutucum vardı. Bende öyle yaparım o zaman. Yardımcı olduğun için sağol

Top Bottom