bu darboğaz ne yahu ohaAlıntıyı görüntüle
Eskiden 100 FPS aşagi almazken şuan neden böyle ?
MSİ GTX 970 ekran kartimbu darboğaz ne yahu ohasistem özelliklerin nedir
denedim ama yine ayni fpsAyarları orta düzeye al ve dikey eşitleme var ise kapat.
AMD FX 8320 İşlemciDarboğazın merkezindesin sanki
Sistemin nedir?
Aklimda Ryzen 5 3600 var darbogaz yaparmiIşlemciniz kötü değistirebiliyosanız değistirin ayarları yükseltin.
Yapmaz güçlü bir işlemci zaten.Aklimda Ryzen 5 3600 var darbogaz yaparmi
işlemcin ekran kartı için çook düşük olduğu için ciddi bir darboğaz var eskiden oynadığın ayarlarla şu anki ayarların aynı mı?MSİ GTX 970 ekran kartim
İşlemci AMD FX 8320
eskiden oynayabiliyordum şimdi neden böyle oldu acaba ?
evet mesala eskiden LoL de kasmadan oynabiliyordum şuan 30 fps e kadar düşüyor ve işlemci hizi 1.36 ya sabitleniyor Kastigi zamanlar GHz hep 1.36 sabitişlemcin ekran kartı için çook düşük olduğu için ciddi bir darboğaz var eskiden oynadığın ayarlarla şu anki ayarların aynı mı?
yani benim anlamadim şey şu darbogaz sonradan çikan bişey ? çünkü eskiden oynayabiliyordumYapmaz güçlü bir işlemci zaten.
işlemcini değiştirmen en mantıklısı olacaktır. başka türlü zor kurtarır. kafanda r5 3600 varmış bütçen yetiyorsa alabilirsin. sonradan ekran kartına yükseltme de yapabilirsin. baya güçlü bir işlemci.evet mesala eskiden LoL de kasmadan oynabiliyordum şuan 30 fps e kadar düşüyor ve işlemci hizi 1.36 ya sabitleniyor Kastigi zamanlar GHz hep 1.36 sabit