Asus Prime B550M-K Amd B550 DDR4 4600 MHz (OC) Am4 mAtx Anakart bu anakartı beğendim bu anakartın yapısı da Mikro ATX ben bu anakartı kasaya sığdırabilir miyim .. ATX ve Mikro ATXin ne farkı var çok anlamış değilim
Atx büyük ebat, mini atx kücük ebat, mikro atx en kucuk boyuttaki anakart demektir. Kasanız atx yani büyük hem atx hemde mikro atx anakartı takabilirsiniz.
Atx büyük ebat, mini atx kücük ebat, mikro atx en kucuk boyuttaki anakart demektir. Kasanız atx yani büyük hem atx hemde mikro atx anakartı takabilirsiniz.
- MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası
- Corsair CV750 CP-9020237-EU 750 W Power Supply
- Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart
- Asus TUF GAMING Radeon RX 6800 TUF-RX6800-O16G-GAMING 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı
- AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci
- Kingston Fury Beast 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 KF432C16BB/8 Ram
- Kingston 1 TB KC3000 SKC3000S/1024G M.2 PCI-Express 4.0 SSD
- Asus TUF Gaming VG279Q1A 27" 1ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü
bu sistemi kurmaya karar verme aşamasındayım size ufak bir sorum bu parçaları alsam bunların hepsi kasaya sığar mı ve hepsi sorunsuz bir şekilde çalışır mı fiyat performans sistem kurmak istiyorum bu yüzden özellikleri böyle sizce nasıl
Evet anakartı geride önceden aynı b550 anakartla satılıyordu ve fiyatıda 800 tl daha ucuzdu almadığım için pişmanım. Bütçeniz el verirse anakartı oradan özelleştirin veya dışardan alın genede daha uyguna gelecektir.
Normal bir kullanıcı isen çok paralar vermene gerek yok dostum. B550 tabi daha iyi anakart ama tek tek toplamayla fiyat farkına değmez. MANTIS güzel sistem onu alıp üzerinde oynama yaparsan daha karlı olursun.
Normal bir kullanıcı isen çok paralar vermene gerek yok dostum. B550 tabi daha iyi anakart ama tek tek toplamayla fiyat farkına değmez. MANTIS güzel sistem onu alıp üzerinde oynama yaparsan daha karlı olursun.