Neler Yeni

Dark Diamond PRO Mesh 500W Alınır mı?

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Yeğenime pc topluyoruz ve en ucuz 1600 af ve en ucuz 1650s teknobiyotikteydi ve 1600af yi seçmek için pc toplama sihirbazını kullanmak gerekiyordu ve kasa psu olarak da ucuz bir seçenek buldum

Nasıldır bu fiyata daha iyisi var mıdır?

Pc 4k tuttu ssd dışında teknobiyotikten.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Hava akisi gayet iyi görunuyor kasanin alinabilir. Burada detayli incelemesi var ama dark psu alinmaz guven vermiyor

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Yeğenime PC topluyoruz ve en ucuz 1600 af ve en ucuz 1650s teknobiyotikteydi ve 1600af yi seçmek için PC toplama sihirbazını kullanmak gerekiyordu ve kasa PSU olarak da ucuz bir seçenek buldum

Nasıldır bu fiyata daha iyisi var mıdır?

PC 4k tuttu SSD dışında teknobiyotikten.
hocam ben de seçeneklerim arasında tutuyorum o kasayı PSU da sisteme yeterlidir bence fiyatına göre ideal olur yeğeninize de hayırlı olsun bu arada

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Kasa alınır fakat dark psu lar bana güven vermiyor. Sorunsuzdur sorunludur bilgim yok fakat sadece düşüncemi söyledim.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Alınır, mesh olan gayet güzel olmuş.
Fakat o Dark psu yeterli akım korumalarına sahip değil, sayısı az.
Olanlar ise nasıldır bilmiyorum.
12v kanalından ne kadar verdiğini de araştırmak lazım, tam bir şey diyemeyeceğim.
Elektrik sık gidiyorsa veya kendinizi güvene almak istiyorsanız en kısa zamanda bir PSU eklemeniz mantıklı olacaktır.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fakat o Dark PSU yeterli akım korumalarına sahip değil, sayısı az.
12v kanalından ne kadar verdiğini de araştırmak lazım, tam bir şey diyemeyeceğim.
Elektrik sık gidiyorsa veya kendinizi güvene almak istiyorsanız en kısa zamanda bir PSU eklemeniz mantıklı olacaktır.
456w veriyor. Eniştemin pek bir bütçesi yok.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Fakat o Dark PSU yeterli akım korumalarına sahip değil, sayısı az.
bu arada ben bilmiyordum akım korumasının yeterli düzeyde olmadığını yine bir günümüzde de bir şey öğrenmeden geçmedik sağolun hocam

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Kasa güzel, güç kaynağı kötü. Zaten üstte arkadaş bir kaç neden söylemiş bende ekleyeyim. Çin işi koruma kapasitörleri, kullanılan malzemelerin aşırı ucuz olması vs vs.

• Beğen

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek

Daha pahalılar ama bu ikili nasıl?

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
PSU force serisi ise 12 V kanalı en fazla 350W filan silverstonenin bu modeli ile dark force de 3 korumalı modeller yine silverstone daha kaliteli bir PSU üreticisi denebilir 12V kanalı da daha iyi yani mümkünse 2.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan

O güç kaynağı yerine cm mwe white 550 daha iyi olur eğer bütçeyi yüz TL arttırabilirseniz aerocool aerowhite 650w üst seviye güç kaynaklarının giriş seviyesidir. Arttıramazsanız benim attığım cm daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PSU force serisi ise 12 V kanalı en fazla 350W filan silverstonenin bu modeli ile dark force de 3 korumalı modeller yine silverstone daha kaliteli bir PSU üreticisi denebilir 12V kanalı da daha iyi yani mümkünse 2.
Bu güç kaynağı sirtec üretimliydi yanlış hatırlamıyorsam bunun yerine mwe white daha iyi olur tier listte b+da
Mesaj otomatik birleştirildi:

O güç kaynağı yerine cm mwe white 550 daha iyi olur eğer bütçeyi yüz TL arttırabilirseniz aerocool aerowhite 650w üst seviye güç kaynaklarının giriş seviyesi olur öneririm.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,679
Üyeler
163,535
Son üye
MustafaSaid
Top Bottom