Beyaz NZXT nasıl ya almayı düşünüyorumBu sefer sağlam stok eklemişler.
Bittide n11de 1200 TL kupon ile 999 TL oluyorBitmedi mi o ?
boşta kaç derece calısır?şu an 50 derecede stoklaStok fan kurtarır o işlemciyi de yani yine de almak istersen iyi olur yazın daha serin çalışır.
Yani kendimden örnek vereceğim 5600x ile wraith prsim kullanıyorum. Şuan google ve amd driveri açık sıcaklığa bakmam için 37 derecede seyrediyor. Benim kasam ferah bir ortamda hava akışı iyi. Temizledim geçenlerde. Macun olarak da mx-6 sürdüm. Sistemim bu.boşta kaç derece calısır?şu an 50 derecede stokla
mx4 ile kullanacagım cekeyım bır tane son 1000 tlm kaldı tesekkurler fifa 25de 70 derecelerı buluyordum bununla 60dan yukarı cıkmaz herhalde.Benım kasada mesh kasa önde üç fan arkada bir tane fanYani kendimden örnek vereceğim 5600x ile wraith prsim kullanıyorum. Şuan google ve amd driveri açık sıcaklığa bakmam için 35 derecede seyrediyor. Benim kasam ferah bir ortamda hava akışı iyi. Temizledim geçenlerde. Macun olarak da mx-6 sürdüm. Sistemim bu.
Kendimden neden örnek gösterdim x123 wratih prsim den iyi diye diliyorum.
Sende 40 derece civarında gezer diye düşünüyorum. Yükte de kolay kolay 70 dereceyi görmezsin.
Ürüne verdiğin paranın karşılığını alıyorsun.
gerek yok5500 için alınır mı?
Kurdum bile anakart ve gpuyu değiştirmek kaldıBeyaz sistem kesin kuracaksan kaçırma.