Dostum birde XPG core reactorun stoğu kalmadı başka bir şey önerebilirmisin ben FPS HYDRO G PRO 750 W Düşünüyorum Bütçem PSU için farketmez çünkü en önem verdiğim parçalardan birtanesi.MB511 ARGB görünüş olarak çok daha iyi bir kasa, hava akışı olarak da aşırı büyük bir farkın olacağını sanmıyorum ama kanaatim MB511 ARGB'nin daha iyi olduğu yönünde, tabii egsoz fan da dahil olursa .
Aynen. MB511'in sadece RGB olan modelinde egsoz fan mevcut ama ışıksız. Linkini bırakıyorum. Tahliye fanı olarak kullanılıyor bu fan, öndeki fanlardan daha az bıçakları var.Mn511 argb. Ama 1 tane fan almayı unutmayın. Arkasında fan yok argb modelde.
Bütçe neydi PSU için hocam?Dostum birde XPG core reactorun stoğu kalmadı başka bir şey önerebilirmisin ben FPS HYDRO G PRO 750 W Düşünüyorum Bütçem PSU için farketmez çünkü en önem verdiğim parçalardan birtanesi.
Sadece rgb değil red versiyonunda da 4 fan var.Aynen. MB511'in sadece RGB olan modelinde egsoz fan mevcut ama ışıksız. Linkini bırakıyorum. Tahliye fanı olarak kullanılıyor bu fan, öndeki fanlardan daha az bıçakları var.
CM MasterFan Pro 120 Air Flow 120mm Kasa Fanı | ITOPYA
CM MasterFan Pro 120 Air Flow 120mm Kasa Fanı yüksek kalite , uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile ITOPYA'da.www.itopya.com
Bütçe neydi PSU için hocam?
Yani 750W olsun 80+gold olsun ve modüler olsun.Bütçem PSU için en fazla 1300-1400 TL civarı daha düşük olursa daha iyi olur.Aynen. MB511'in sadece RGB olan modelinde egsoz fan mevcut ama ışıksız. Linkini bırakıyorum. Tahliye fanı olarak kullanılıyor bu fan, öndeki fanlardan daha az bıçakları var.
CM MasterFan Pro 120 Air Flow 120mm Kasa Fanı | ITOPYA
CM MasterFan Pro 120 Air Flow 120mm Kasa Fanı yüksek kalite , uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile ITOPYA'da.www.itopya.com
Bütçe neydi PSU için hocam?
Bunu öneririm, sağlam PSU.Yani 750W olsun 80+gold olsun ve modüler olsun.Bütçem PSU için en fazla 1300-1400 TL civarı daha düşük olursa daha iyi olur.
Ben bunu https://www.vatanbilgisayar.com/the...0plus-gold-750w-full-moduler-guc-kaynagi.html ve bunu https://www.qp.com.tr/fsp-hydro-g-pro-750-80-gold-full-moduler-750w-guc-kaynagi düşündüm bunlar nasıl?
Güzel güzel de benim attığım 850 Watt, 12 V'dan hepsini verebiliyor, o daha mantıklı olur .