Yine benzer bir konuda karşılaşıyoruz.TD500 Mesh çok daha iyi. Dark Guardian'ın üst tarafında 360 mm radyatör desteği yok diye biliyorum, TD500 Mesh'te var. ARGB fanların görünüşü de güzel, dış görünüş olarak da güzel.
Neden Guardian'lar daha iyi bir seçenek ki? Radyatör ile birlikte kasanın önüne 6 fan nasıl oluyor, pek anlamadım.Yine benzer bir konuda karşılaşıyoruz.
Eğer 360mm sıvı soğutucu alınacaksa Guardian'lar çok daha iyi seçenek.
Radyatör ile birlikte kasanın önüne 6 fan takabiliyorsun,
Ek olarak üste 2 fan, alta 2 fan, 1 tane de egzoz fan. Kasanın içine içecek koy soğusun.
Soğutmadan bahsettim.Neden Guardian'lar daha iyi bir seçenek ki? Radyatör ile birlikte kasanın önüne 6 fan nasıl oluyor, pek anlamadım.
Haa siz Pull-Push olayından bahsediyorsunuz. Yani çok yapılır mı bilmiyorum ama özellik özelliktir dediğiniz gibi. Ayrıca "direk" değil, "direkt" .Soğutmadan bahsettim.
6 fan videodaki gibi takılabiliyor, zamanı işaretli, direk oynatabilirsin.
Teknobiyotik kanalında dark guardian incelemesi var orada anlatıyorNeden Guardian'lar daha iyi bir seçenek ki? Radyatör ile birlikte kasanın önüne 6 fan nasıl oluyor, pek anlamadım.
Tam olarak nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama ModArt PC'nin bununla ilgili videosu vardı sanırım, ona bakılabilir.Pull-push olayı ne demek?
Aynen,Haa siz Pull-Push olayından bahsediyorsunuz. Yani çok yapılır mı bilmiyorum ama özellik özelliktir dediğiniz gibi. Ayrıca "direk" değil, "direkt" .