EMREG
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 17,426
Arkadaşlar laptobumun klavyesi bozuk. 1-2 senelik bu klavye alınır mı? Çok para harcamak istemiyorum. Babamın öncelikli tercihi Hepsiburada.
Malzeme kalitesi beklemiyorum tabi ki. Temiz kullanırım. Sizin öneriniz var mıdır 150-300 civarı?Fiyatı uygun bakabilirsin ama çok bir şey bekleme klasik fason klavyelerden buda.
Malzeme kalitesi beklemiyorum tabi ki. Temiz kullanırım. Sizin öneriniz var mıdır 150-300 civarı?
Bunlar genellikle ince kablolu oluyor ve kopma ve temassızlık yaşanabiliyor onun yerine Everestin klavyesini önerebilirimArkadaşlar laptobumun klavyesi bozuk. 1-2 senelik bu klavye alınır mı? Çok para harcamak istemiyorum. Babamın öncelikli tercihi Hepsiburada.
Çok ince gibi hocam bu.Buna bakabilirsin.Altec Lansing ALGK8264 Siyah Usb 3 Renk Zemin Aydınlatmalı Q Multimedya Fonksiyonlu Gaming Klavye
kampanyalı en ucuz Altec Lansing ALGK8264 Siyah Usb 3 Renk Zemin Aydınlatmalı Q Multimedya Fonksiyonlu Gaming Klavye özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al.www.depopark.com
Sağolun hocam Teknobiyotikte de yazmıyordu.Mekanik hisli değil mebran haberin olsun
Hocam link atar mısınız?Bunlar genellikle ince kablolu oluyor ve kopma ve temassızlık yaşanabiliyor onun yerine Everestin klavyesini önerebilirim
Aynı fiyata bu var bu malzeme kalitesi olarak daha iyi https://www.hepsiburada.com/everest...mali-q-gaming-oyuncu-klavyesi-p-hbv00000xebo9Çok ince gibi hocam bu.
Sağolun hocam Teknobiyotikte de yazmıyordu.
Hocam link atar mısınız?