SerhatKRbb
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 923
Tüm zamanlarin en ucuz fiyatü Performansi hakkinda bilgim yok Yorumlar fena değil.
Teşekkürler aldım bir tane, bu fiyata hiçbir iş yapmasa laptopun altını yükseltip yine işe yarar.Tüm zamanlarin en ucuz fiyatü Performansi hakkinda bilgim yok Yorumlar fena değil.
Tüm zamanlarin en ucuz fiyatü Performansi hakkinda bilgim yok Yorumlar fena değil.
Aldım bakalım nasıl cikcak
Sabah aldıydım fiyatına göre baya iyi duruyor fan 74 cfm 1400 RPM 6 kademe yükseklik ayarı var alüminyum malzeme
Keşke Referans link atsaymisimTeşekkürler aldım bir tane, bu fiyata hiçbir iş yapmasa laptopun altını yükseltip yine işe yarar.
Ref link serbest olursa gercek olan olmayan her indirim paylaşılır forum copluge donerKeşke Referans link atsaymisimAslında HB ürünlerinde Ref link serbest olmalı bence 5-6 lira gelirle Kalem Uç islak mendil falan aliyom
Gerçek indirime Kıyak geçilsin ya Şurda Bunu refli atsam Herkes söverdi Fiyati beles olmasina ragmenRef link serbest olursa gercek olan olmayan her indirim paylaşılır forum copluge doner
Çarktan 50 kuponla ve hepsipaydeki 30 lira hediyeyle 169a geldi, saolasın brom.Tüm zamanlarin en ucuz fiyatü Performansi hakkinda bilgim yok Yorumlar fena değil.
Fiyatı beleş olmasına rağmen derkenGerçek indirime Kıyak geçilsin ya Şurda Bunu refli atsam Herkes söverdi Fiyati beles olmasina ragmen
Çark nerdeÇarktan 50 kuponla ve hepsipaydeki 30 lira hediyeyle 169a geldi, saolasın brom.