Neler Yeni

Dark Maxima V20 almaya değer mi?

Zelaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Gereksiz Hesap
Kasa malzeme kalitesi olarak nasıldır, kullananların yorumlarını alabilirsem çok sevinirim. Bunun yanında sanırsam fanları anakarta bağlasak bile kontrol edemiyormuşuz sadece aRBG anakart üzerinden kontrol edilebiliyor sanıyorum, bunun fazlaca bir dezavantajı oluyor mu acaba? Şuanda fiyatları 1500 civarında bu fiyata almaya değer mi yoksa birkaç tık daha fiyat ekleyip başka kasalara mı yönelmeli?

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Caner
Kasa malzeme kalitesi olarak nasıldır, kullananların yorumlarını alabilirsem çok sevinirim. Bunun yanında sanırsam fanları anakarta bağlasak bile kontrol edemiyormuşuz sadece aRBG anakart üzerinden kontrol edilebiliyor sanıyorum, bunun fazlaca bir dezavantajı oluyor mu acaba? Şuanda fiyatları 1500 civarında bu fiyata almaya değer mi yoksa birkaç tık daha fiyat ekleyip başka kasalara mı yönelmeli?
Orta seviye kasa arıyorsan memnun bırakır, fanları anakartindaki sys_fan kısmına bağlayınca kontrol edilebiliyor ayrı olarak kumandasiylada fan ve argb kontrol ediliyor. Kasa kalitesi güzel, güzel soğutuyor sessiz çalıyor tavsiye ederim.

Zelaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Gereksiz Hesap
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orta seviye kasa arıyorsan memnun bırakır, fanları anakartindaki sys_fan kısmına bağlayınca kontrol edilebiliyor ayrı olarak kumandasiylada fan ve argb kontrol ediliyor. Kasa kalitesi güzel, güzel soğutuyor sessiz çalıyor tavsiye ederim.
Teşekkür ederim yorum için, çok fazla bütçem olmadığı için buna yöneldim açıkçası, fan kalitesi nasıldır peki sence? Bunu alacağım gibi duruyor çünkü diğer kasalarla arasında rahat bir 400-500 TL fark oluyor, Kara Cuma indirimlerine de çok kalmadı sence fiyatı daha çok düşer mi beklemeye değer mi dersin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
alabilirsin o kasanın özellikleri kısaca :önde 20cm lik devasa boyutta argb fan bulunması altta üstte toz filtresi olması dikey ekran kartı takılması kontrolcü bulunması full mesh olmassı kablolama için delik barındırması kumanda ile kontrol edilmesi fanların argb olması ben olsam alırım ama ben gt501 i bir şeye değişmem

Zelaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Gereksiz Hesap
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alabilirsin o kasanın özellikleri kısaca :önde 20cm lik devasa boyutta argb fan bulunması altta üstte toz filtresi olması dikey ekran kartı takılması kontrolcü bulunması full mesh olmassı kablolama için delik barındırması kumanda ile kontrol edilmesi fanların argb olması ben olsam alırım ama ben gt501 i bir şeye değişmem
GT501'de iyi kasa da baya pahalı hocam ya, kur belimizi büktü maalesef, beni Dark'ta malzeme ve fan kalitesi biraz çekimsemeye sokmuştu açıkçası ondan yana bir şüphe vardı aklımda

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
GT501'de iyi kasa da baya pahalı hocam ya, kur belimizi büktü maalesef, beni Dark'ta malzeme ve fan kalitesi biraz çekimsemeye sokmuştu açıkçası ondan yana bir şüphe vardı aklımda
alabilirsin o kasayı güzel kasa

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım

Ekler

• IMG_20221027_150746_295.jpg
    IMG_20221027_150746_295.jpg
    120.2 KB · Hit: 25
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
kuzey salgın
performans konusunda iyidir, benim şahsi fikrim ben tasarımını, fanlarının şeffaf oluşunu sevemedim, indirime girer diye düşünüyorum

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe
Performans tyrant al aynısı ayrıca kablo yeri plastik korumali

Zelaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Gereksiz Hesap
performans konusunda iyidir, benim şahsi fikrim ben tasarımını, fanlarının şeffaf oluşunu sevemedim, indirime girer diye düşünüyorum
Tasarım konusunda haklısın hocam valla eksikleri yok değil ama bu fiyat bandında yine en iyi seçeneklerden biri herhalde
Performans tyrant al aynısı ayrıca kablo yeri plastik korumali
Performax konusunda da çok araştırma yaptım da hocam, çok şikayet eden var ya Dark birkaç tık daha iyi geliyor marka bazında, insanlar malzeme kalitesinden şikayet etmiş genelde Performax kasalarda kullanıcı yorumu olarak

Top Bottom