❌İndirim Bitti! Dark Teknobiyotik AMD Ryzen 3 1200 8GB 480GB SSD RX560 6002 TL

wosvos72

80+
Reaksiyon skoru
114
Dark Teknobiyotik AMD Ryzen 3 1200 8GB 480GB SSD RX560 Freedos Masaüstü Bilgisayar(DK-PC-HB-1200-H2)

Evet günümüz için çok düşük bir sistem fakat 6000 TL DDR4 bir sistem için çok uygun geldi bana açıkçası. 12 aya kadar taksiti olması ve amazon'un satıp göndermesi garanti konusunda iyi olacağı için konu açmak istedim. Stok 1 adet çocuğuna bilgisayar almak isteyip bütçesi olmayan yada ofiste kullanmak isteyen biri için iyi olacaktır diye düşünüyorum.

monitörden ucuz :D

Parçalar outlet değilse baya iyimis

Parçalar outlet değilse baya iyimis
Valla emin değilim ama ikinci elden toplansa bile bu civara yakın bir şey olacaktır. En azından garantisi olacağını düşünürsek bence yine mantıklı kalıyor.

Dark Teknobiyotik AMD Ryzen 3 1200 8GB 480GB SSD RX560 Freedos Masaüstü Bilgisayar(DK-PC-HB-1200-H2)

Evet günümüz için çok düşük bir sistem fakat 6000 TL DDR4 bir sistem için çok uygun geldi bana açıkçası. 12 aya kadar taksiti olması ve amazon'un satıp göndermesi garanti konusunda iyi olacağı için konu açmak istedim. Stok 1 adet çocuğuna bilgisayar almak isteyip bütçesi olmayan yada ofiste kullanmak isteyen biri için iyi olacaktır diye düşünüyorum.
dolandırıcılar için bire bir alırlar 15k yazarlar buna şimdi :D

Şöyle ki, alınmaz bence. Bu parçaların 0’ı muhtemelen yok. Abdullah hacıgülün videosundaki sistem gibi bir şey daha mantıklı diye düşünüyorum

Güç tuşuna basmaya korkardım ben bu sistemde psu havaya uçabilir.

Yani sıfır almak isteyen için güzel bir fırsat ofiste kullanılır küçük çocuğa alınır falan düşük oyunları da gayet açar

bu arada satıcı amazon tr la teknobiyotik sandım

Satıcı teknobiyotik aslında sadece amazon adını kullanıyor, amazon satıcılı ürünlerin hepsinin satıcısı farklı aynı şekilde hepsiburada trendyol için falanda geçerli

alıp parça parça satsak mantıklı mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satıcı teknobiyotik aslında sadece amazon adını kullanıyor, amazon satıcılı ürünlerin hepsinin satıcısı farklı aynı şekilde hepsiburada trendyol için falanda geçerli
hayır bu ürünü amazon tr satıyor

Şöyle ki, alınmaz bence. Bu parçaların 0’ı muhtemelen yok. Abdullah hacıgülün videosundaki sistem gibi bir şey daha mantıklı diye düşünüyorum
Abdullah abimin yaptığı zaten her türlü daha mantıklı, sıfır takıntısı olan alabilir ayrıca cidden sıfır olabilir bu parçalar outlet olmayabilir

alıp parça parça satsak mantıklı mı?

hayır bu ürünü amazon tr satıyor
Bence alsan kara geçireceğini sanmıyorum

Geri