Alınabilir, 3kya çıkar mı bütçeniz?Darmoshark m3 promax mouse alınır mı? kullanan varsa nasıl
Max 2500 TL'ye öneriniz varsa bellerime
Hocam mousepadde lazım mousepadle 4k maxAlınabilir, 3kya çıkar mı bütçeniz?
m3pro max kesinlikle alınır o bütçede, isminiz yabancı gelmedi daha önce konuştuk mu? mousepad ne düşünüyorsunuz?Hocam mousepadde lazım mousepadle 4k max
Hocam speed yada hybrid ama aim of spriy önerildi evet hocam konuşmuştuk bir mouse için şimdi bütçeyi artırdım bu modeli buldum mousepad ne önerirsinizm3pro max kesinlikle alınır o bütçede, isminiz yabancı gelmedi daha önce konuştuk mu? mousepad ne düşünüyorsunuz?
hocam diğer konudaki spirit of aim speed çok iyi kaçırmayın.Hocam speed yada hybrid ama aim of spriy önerildi evet hocam konuşmuştuk bir mouse için şimdi bütçeyi artırdım bu modeli buldum mousepad ne önerirsiniz
Spirit kadar kaliteli ve hızlı değil hocam bide üretim hatası var zaten bulaşılmaz siz sepeti alın geçin bana görehttps://www.klassegear.com/products/klasse-mpc480-elitecordura-gaming-mousepad-daidai-outlet bide bunu buldum hocam nasıl
Tamam hocam saolun bide hybrid olarak klassegearin vardı 1000 TL'yeSpirit kadar kaliteli ve hızlı değil hocam bide üretim hatası var zaten bulaşılmaz siz sepeti alın geçin bana göre
Bende klassenin tiger modeli var yani fiyatına göre iyi fakat spiritin yanından bile geçemez.Tamam hocam saolun bide hybrid olarak klassegearin vardı 1000 TL'ye
500 tl verip spirit almak dahamı mantıklı yani bide ilk defa böyle kaliteli bir mousepad almayı düşünüyorum speede alışabilirmiyim veya speedmi hybridmiBende klassenin tiger modeli var yani fiyatına göre iyi fakat spiritin yanından bile geçemez.
hocam bencede 500 daha verip kaliteli almak daha mantıklı, Genellikle fps oyunları mı oynuyorsunuz? Dpi ve sensiniz kaç500 tl verip spirit almak dahamı mantıklı yani bide ilk defa böyle kaliteli bir mousepad almayı düşünüyorum speede alışabilirmiyim veya speedmi hybridmi
Fps yeni bilgisayarla hikaye oyunlarınada başladım 900 dpi sens 0.38hocam bencede 500 daha verip kaliteli almak daha mantıklı, Genellikle fps oyunları mı oynuyorsunuz? Dpi ve sensiniz kaç