- Konu Sahibi Konu Sahibi
amd kullanmayı düşünüyorum2070 ile 3060 denk 3060 ti lı sistem tokatlar soğutucu kötü sadece diğerleri kabul edileilir
amd kullanmayı düşünüyorum2070 ile 3060 denk 3060 ti lı sistem tokatlar soğutucu kötü sadece diğerleri kabul edileilir
https://www.gamegaraj.com/urun/mastory-5t10-rtx3060/ şöyle göstereyimbu ekran kartı stokları uzun süreli yok gibi gözüküyor benimde yakın bi zamanda bilgisayara ihtiyacım var sizce 14 000 eder mi?
3600 mhz ram almayı düşünüyorumama bunda RTX 3060 Tİ var :d ve işlemcisi i5 10600kf 5600x'i tokatlıyor sanırım.
anakart ve soğutucu biraz düşük kalmış ama halledilir.
intel zaten 2933mhz destekliyor b460 anakartda 4000 mhz'Lik ram koyacak halleri yok ya
iyi fiyatmış ama amd almayı düşünüyorum
neden amd?3600 mhz ram almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
iyi fiyatmış ama amd almayı düşünüyorum
şuan intel kullanıyorum pek memnun değilim yayın yapmayı planlıyorum şuan gelişim açısından oyun testlerinde daha iyi gördüm pek bakmadım ama inteleneden amd?
elinizdeki intek kaçıncı nesil ?şuan intel kullanıyorum pek memnun değilim yayın yapmayı planlıyorum şuan gelişim açısından oyun testlerinde daha iyi gördüm pek bakmadım ama intele
şuan intel kullanıyorum pek memnun değilim yayın yapmayı planlıyorum şuan gelişim açısından oyun testlerinde daha iyi gördüm pek bakmadım ama intele
elinizdeki intek kaçıncı nesil ?
7.elinizdeki şlemci nedir
7. nesilde hangi işlemci ? i7700k dışındaysa çok normal