hepsini denedinmiBaşka takmam gereken ne var ki
evet bir daha deneyecem hdmi ile de denedimhepsini denedinmi
monitörün güç kablosunu iyi taktın demievet bir daha deneyecem hdmi ile de denedim
kontrol ettim şimdi gayet sağlammonitörün güç kablosunu iyi taktın demi
Rami lpx seçtin değil mi ?Ben de basta goruntu verdi bios a girip profile 1 sectim save and exit dedim ondan sonra ne goruntu geldi ne no signal dedi tv ye taktim goruntu yok PC yi kapamaya calisiyorum guc tusuna basili tutuyorum kapanmiyor oyle kaldim.
eski bilgisayarın varsa birde onun monitörünü dene yada bu monitörü eski kasaya takkontrol ettim şimdi gayet sağlam
yok kanka hepsini daha yeni aldımeski bilgisayarın varsa birde onun monitörünü dene yada bu monitörü eski kasaya tak
Vga girişle mi monitöre bağlamaya çalışıyorsunneyi kanka ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran gelmiyor ki kanka ne windiwsu no signal diyor sonra siyah ekran
benim de başıma gelmişti [da 3 almadım] gittim bilgisayarcıya kontrol etti meğerse yanlış yere takmışız sende bi bilgisayarcıya götür kasayı götürmene gerek yok sade kablosunu ve monitörüyok ki kanka her şey 0
yok kanka hepsini daha yeni aldım
yok kanka ne vga sı onun kablosu bile yok kiVga girişle mi monitöre bağlamaya çalışıyorsun
kanka yanlış yere taktığımı sanmıyorum ama denerimbenim de başıma gelmişti [da 3 almadım] gittim bilgisayarcıya kontrol etti meğerse yanlış yere takmışız sende bi bilgisayarcıya götür kasayı götürmene gerek yok sade kablosunu ve monitörü
yanlış yer demiyorum doğru takmışsın fotoğrafını gördüm eğer tanıdığın birinin pc si varca onda test et eğer yoksa bilgisayarcıya götür o test etsin monitör çalışıyormu diyeyok kanka ne vga sı onun kablosu bile yok ki
kanka yanlış yere taktığımı sanmıyorum ama denerim