arkadaşlar 6 kere denedim geçemiyorum bir çözümü var mı hızlı geçme gibi oynama isteği kalmadı
bu videoyu izledim ama olmuyor bir çözümü yoksa sileceğim oyunu artık 12 oldu hala olmuyor kapadım artık
bu videoyu izledim ama olmuyor bir çözümü yoksa sileceğim oyunu artık 12 oldu hala olmuyor kapadım artık
teşekkürler yarın deneyim şimdi hiç oynama isteği kalmadı.
geçtim o bölümü teşekkürler
Bıçkıyi nasıl geçtibtamam bıçkı çok kolaymış bir şey farkedince tek de geçtim ölmeden
o nasıl oluyorÇok zorlandığın yerlerde trainer açabilirsin.
motorlar yakına sürdüm indim binanın içine molotof el bombası boru bombası attım sonra motora koştum motor bindim yavaş şekilde giderken ateş ederek gittim bir vakit sonra artık kovalamıyorlar geri dönüyorlar dönerken motordan inerek ağır otomatik silahlarla taradım olduğum yerden sonra tekrar binaya giriyorlar 4 kere tekrarladım ve bitti çok mermi gidiyor ama hızlı seyehat yaparak git gel yaptım 2 kere birde motorada mermi depolamayı unutma böyle uzun gibi gelebilir ama 20 dakikamı almadı bu hızlı olarak yaptığımdan ama öbürsü ile saatlerce uğraştım yoksa oyunu çok daha kısa sürede bitirecektimBıçkıyi nasıl geçtib![]()