kim neden sana ddos atsin web siten falan mi var
İndiriyorum şuan. Sitem yok. Bilgisyarın güçlüden kastın donanım olarakmı.Bilgisayarın yeteri kadar güçlü ise ve karşı tarafında bir ordusu ya da çok kişileri yoksa ddos zor işler sisteme.Ama istersen görmek istiyoru mdiye wireshark öneririm gelen giden paketleri gösterir sana ordan görürsün kim ne yolluyor.Eğerki cidden öyle o portu kapatırsın ya da direkt modemi resetle ip adresin değişsin.
İnstagramda çok yavaş akış yenilemiyor sadece onda böyle bir şey var çok yavaş yükleniyor videolarkim neden sana ddos atsin web siten falan mi var
Resetledim gine oyunlarda fazla ping alıyorumBilgisayarın yeteri kadar güçlü ise ve karşı tarafında bir ordusu ya da çok kişileri yoksa ddos zor işler sisteme.Ama istersen görmek istiyoru mdiye wireshark öneririm gelen giden paketleri gösterir sana ordan görürsün kim ne yolluyor.Eğerki cidden öyle o portu kapatırsın ya da direkt modemi resetle ip adresin değişsin.
Sadece instagram mı yavaş ? Eğer durum oysa sorun dos saldırısı değildir bence.İndiriyorum şuan. Sitem yok. Bilgisyarın güçlüden kastın donanım olarakmı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnstagramda çok yavaş akış yenilemiyor sadece onda böyle bir şey var çok yavaş yükleniyor videolar
Sadece instagram. Youtbe falan iyi durumda internetten hız testi yapıyorum her şey normal ama pingim yüksek oyunlardaSadece instagram mı yavaş ? Eğer durum oysa sorun dos saldırısı değildir bence.
Hocam ozaman vodafone dan mı kaynaklı diyorsunuz yarın arayayım ozaman müşteri hizmetlerini.Sana DDOS atamaz. Statik IP ve/veya metro hat kullanmadığın sürece attığı saldırı sana değil ISS'nin sunucularına olur ona da bir şey yapamazlar zaten.
Anlık bile olabilir belki sabaha düzelir.Hocam ozaman vodafone dan mı kaynaklı diyorsunuz yarın arayayım ozaman müşteri hizmetlerini.
Olabilir çünkü bugun oldu ilk defaAnlık bile olabilir belki sabaha düzelir.