Neler Yeni

DDoS saldırısı nasıl anlaşılır?

ardq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Arda
Birkaç gün önce bilgisayarıma virüs bulaştı temizledim fakat şu an pingim yüksek şimdi oldu normalde hiç yükselmiyordu şimdi yükselmeye başladı. Acaba DDoS mu yiyorum?

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Grant
Bilgisayarın yeteri kadar güçlü ise ve karşı tarafında bir ordusu ya da çok kişileri yoksa ddos zor işler sisteme.Ama istersen görmek istiyoru mdiye wireshark öneririm gelen giden paketleri gösterir sana ordan görürsün kim ne yolluyor.Eğerki cidden öyle o portu kapatırsın ya da direkt modemi resetle ip adresin değişsin.

ardq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kim neden sana ddos atsin web siten falan mi var
Bilgisayarın yeteri kadar güçlü ise ve karşı tarafında bir ordusu ya da çok kişileri yoksa ddos zor işler sisteme.Ama istersen görmek istiyoru mdiye wireshark öneririm gelen giden paketleri gösterir sana ordan görürsün kim ne yolluyor.Eğerki cidden öyle o portu kapatırsın ya da direkt modemi resetle ip adresin değişsin.
İndiriyorum şuan. Sitem yok. Bilgisyarın güçlüden kastın donanım olarakmı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kim neden sana ddos atsin web siten falan mi var
İnstagramda çok yavaş akış yenilemiyor sadece onda böyle bir şey var çok yavaş yükleniyor videolar

Resetledim gine oyunlarda fazla ping alıyorum

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Grant
İndiriyorum şuan. Sitem yok. Bilgisyarın güçlüden kastın donanım olarakmı.

İnstagramda çok yavaş akış yenilemiyor sadece onda böyle bir şey var çok yavaş yükleniyor videolar
Sadece instagram mı yavaş ? Eğer durum oysa sorun dos saldırısı değildir bence.

ardq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Arda
Sadece instagram mı yavaş ? Eğer durum oysa sorun dos saldırısı değildir bence.
Sadece instagram. Youtbe falan iyi durumda internetten hız testi yapıyorum her şey normal ama pingim yüksek oyunlarda

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,868
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sana DDOS atamaz. Statik IP ve/veya metro hat kullanmadığın sürece attığı saldırı sana değil ISS'nin sunucularına olur ona da bir şey yapamazlar zaten.

Bünyamina

80+ Platinum
Sıradan bir kullanıcıya ddos atılmaz. Ya büyük bir şirketin ana sunucularına atarlar ya da şu an da kullanmış olduğumuz web sitesinin sunucusuna atarlar. Bu dediğim 2 durum en sık yaşanan olaydır. Sıradan birisin böyle bir ihtimal yaşaması çok düşük. Konuşulacak bir şey değil bence.

ardq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Arda
Sana DDOS atamaz. Statik IP ve/veya metro hat kullanmadığın sürece attığı saldırı sana değil ISS'nin sunucularına olur ona da bir şey yapamazlar zaten.
Hocam ozaman vodafone dan mı kaynaklı diyorsunuz yarın arayayım ozaman müşteri hizmetlerini.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,868
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları